Helg med smått o gott

Nu sitter man en stund hos Jimmy. Uppdaterar bloggen o umgås lite grann eftersom man inte kommer ses på hela helgen för han ska ju supa järnet ;) hittar väl honom på söndag när ja ligger bakfull o flämtar :P

Under tiden medans jag sitter här har jag tvättstuga hemma. Ska snart hem o byta maskin. Ikväll är planen att ligga hemma o ta det lugnt. Ska se om Micke vill ses en stund eller se vad Anders ska hitta på. Blir alkoholfritt iaf så man kan träna ordentligt imorgon. Blir en sväng ner idag också för att köra ett axel,bröst o mage pass. Hade tänkt köra rygg men är fortfarande lite stel sen förrgår när jag körde den så får bli lugnt med den idag. Har sjuk träningsvärk i benen och rumpan. tar hissen när jag ska hem, (bor på första våningen för de som ej vet). Så illa är det!!

Lördagen den 21 mars är det dags igen att fota lite modell bilder. Tema och inriktning denna gång är mode o make up. Tänkte försöka styra in lite av min träning i temat så att man kan försöka fota i gym miljö. Vore grymt kul att få bli fotad i sån miljö :)  Ska försöka komma på något mer tema inom mode o make up så är det någon som har tips så hör gärna av er :)

Pratat mycket med Joel senaste dagarna och han kommer eventuellt hit i april :) Han ska hit på en wrestling tävling då :) ska bli riktigt kul att träffas om han kommer. Ser fram emot det om det blir så :)

Nästa uppdatering kommer att handla lite mer om senaste veckorna som varit, hinner inte med det just nu. Men kan iaf tala om att det kommer handla om bl a en dyngfylla skapad av Öl,champagne och Tequila ;P







Ingen dör oskuld, livet knullar oss alla.... (Jimmy fick vara med o bestämma lite på detta) :D



>>Vic<<


Dubbelpass

Idag blir det dubbla pass på gymet, har precis kommit tillbaka från gymet o har kört en timmes kondition. Ska ner sen vid åtta o köra ett styrke pass. Rygg,bröst och axlar.
Somnade ca tio igår kväll o vaknade elva idag så hade väl jetlag sen Tyskland.


Har varit i Tyskland i helgen och handlat lite sprit, vin och öl. Stannade en sväng på hemvägen o festade lördagskvällen så kom hem sen på söndag kväll vid nio. Då blev det Beck och glass hemma hos mig.

Planerna för Magaluf i sommar går framåt så nu behöver jag bara ha någon som vill hyra min lägenhet maj till september så får se om jag löser den biten. Isf blir det Magaluf hela sommaren. Kanske kommer hem en sväng nångång till Sverige under sommaren o hälsar på beroende på hur ekonomin ser ut efter shopping o festa där nere.


Nu ligger jag på soffan hos Jimmy och lyssnar på när Jimmy och David målar o jobbar i hans hall. Känns som dom hållt på flera månader nu o inte fan blir det något annat än vitt :P

Hoppas på att få sms från Någon ikväll :) Ser du detta känn dig träffad :) Även ett mms har jag för mig att jag blev lovad :D


Snart glida hem o äta lite innan nästa träning så man hinner smälta maten innan man ska ner dit. Ut med Diwa o rasta henne en stund också. Kommer att lägga upp bilderna från Tyskland på facebook den här veckan också för den som är nyfiken.

Har även suttit o funderat hur bra jag trivs med att vara singel. Kan man verkligen hitta på vad man vill, som att t ex åka o jobba utomlands hela sommaren utan att få dåligt samvete för att man inte träffar siin pojkvän eller känna att man saknar någon i 4 månader. Men sen i höst blir det att jaga pojkar igen för inte tänker jag spendera vintern själv inte :P

Eventuellet flytta från stan också när man kommer tillbaka från Mallis till hösten. Västerås, Uppsala eller Göteborg ligger högst på listan så för Er som bor där övertyga mig ni vilken stad som är bäst :)






You don´t know what you got until you miss it all a lot




>>Vic<<


Hinner inte skriva mkt

Ska packa ner datorn o bege mig till Larsa med den sen för han ska ha den när han åker till malmö imorgon. Sen blir det hem o äta lite mat o sova.

Fina o trevliga sms från Joel idag oxå :)

Sov gott alla där ute!






My life would suck without you...



>>Vic<<


Tisdag morgon

Nyss uppkliven ur sängen. Underbart väder ute med sol o snö så idag blir det ute lekar med Diwa så gott som hela dagen :) sen gymet ikväll. Försöka dra med mig Jimmy o Martin på en tur ut till Vilsta också så dom får röra på fläsket lite. Kan garantera att dom annars kommer att ligga hemma på Jimmys soffa o glo på serier.

Va på djuraffären igår med Larsa. Köpte hem en säck foder till Diwa o sen lite grisöron o lösvikts godis till henne så jag hade en glad hund hela dagen igår. Iaf tills jag o Lina kom tillbaka efter filmkvällen då vi upptäcker att Diwa haft ut alltng i Linas väska för att få tag på en tuggummi påse som läg där i. Då var det en ganska skamsen hund resten av kvällen som direkt gick o la sig efter kvällspromenaden utan att göra så mycket väsen av sig ;)

 Nu blir det en kopp kaffe o nåt att stoppa i magen sen ut i solen o snön!!








I medgång känner dina vänner dig, i motgång känner du dina vänner



>>Vic<<

Filmkväll

Precis kommit hem från Jimmy där vi haft filmkväll. Sanna, Lina och Martin var med oxå. Kollade på en film som var riktigt bra. "Never break down". Rekommenderas starkt :)

Smsat med Joel idag oxå under dagen o kvällen. Blir glad av hans sms, keep it going :)

Tänkte ta något att äta,sen blir det sängen o fundera på min o Joels godnatt saga som vi började på idag på sms :D







Det enda jag lär mig av erfarenheten är att jag ständigt begår nya misstag





>>Vic<<





Frukost?

Har inge gott hemma till frukost så ligger kvar i sängen en stund till... Skickar sms o trakasserar Joel för att han måste vara på jobbet tidigt  o jag kan ligga hemma o njuta av sovmornar ;)

Blir ner o handla en säck foder på stan till Diwa. Jimmy ska nog skjutsa upp mig då så ja slipper bryta ryggen som den gamla tant jag är :D

Ner o köra kondition också på gymet är planen och komma på någon god mat att äta efteråt. Usch va jobbigt det lät med alla dessa saker,undrar om man ska vända på kudden o somna en stund till ist?







Don´t wake me up because I dream about you all the time..




>>Vic<<




Krascha i sängen nästa!

Är för trött nu för att skriva om allt som hänt idag men en snabb genomgång :)  det har varit en trevlig dag iaf :) sov länge, tränade med Sanna, körde bröst, axlar, vader och mage. (hatar att köra axlar!!!)  David kom förbi en sväng o vi åt lite mat och sen spenderade jag ca en timme i telefon med Joel.Som vanligt skulle ju han upp tidigt så kunde inte snacka flera timmar som vi säkert skulle kunnat gjort annars :) hann med o prata massor iaf under timmen, allt från bankrån till till hunddagis :)

Har lagat mig lite nattmat nu o ska rasta Diwa en sista sväng. Sen blir det gonatt för oss här hemma!!








Barn börjar bli stora när de ställer frågor som det finns svar på




>>Vic<<




Godmorgon

Just klivit upp ur sängen. Jag vet att det är sent men det var sååå skönt att sova länge idag. Dessutom vaknade jag vid elva av att min tjejkompis som sov över fick för sig att börja dammsuga här hemma :-|

Försöker på sms övertala Jimmy att han ska göra frukost åt mig snart men tror jag inte kommer vinna den övertalningen så får nog ta mig själv i kragen o göra igen frukost här hemma. *suck*

Funderar på att göra hemmagjord fiskgratäng ikväll,är riktigt sugen på det. Eller är det någon annan som har något bra mat tips för kvällsmaten? :)






Börja varje dag med ett leende så har du det överstökat



>>Vic<<


Dagens sms och mms

Fick två fina alla hjärtans dag hälsningar idag på mobilen



Smset kom från min pappa

"Puss och kram på alla hjärtans dag. Älskar dig min Ögonsten"



Fick även ett  mms från David med en fin bild och texten "Kram på alla hjärtans dag" :)






Om du vill övertala mig, tänk mina tankar, känn mina känslor, tala mitt språk...



>>Vic<<





Livet är som en dokusåpa

Ibland undrar man hur fok tänker. Att ljuga någon rakt upp i ansikte o intyga sin oskuld. Att sedan ett par timmar senare ljuga samma person rakt upp i ansiktet igen. Då hade ju denna människa sin andra chans o visa sig ärlig. Men nu är det som det är och denna människa har själv satt sig i den situationen. Människan kanske borde tänkt till lite innan människan satte sig i den situationen att kunna mista sina vänner p g a att inte vara lojal.

Skulle ut o ätit ikväll med Larsa men blev inte så p g a ett missförstånd... Himla tråkigt för jag hade sett fram emot det...

Snart ska jag över till Jimmy o bara ligga på soffan o hata alla hjärtans dag eftersom man kan uppskatta varandra lika gärna alla andra dagar om året, varför ska man visa extra kärlek just den 14 februari? Visa din älskling speciell uppskattning i vardagen. Det är då man behöver det för att klara av resten av vardagen. Inte bara den 14:e jävla februari!!!

Markus... Grattis på din födelsedag idag, det är det enda man ska fira den 14:e.

Joel... Ta det lugnt med ölandet ikväll och hoppas att det smakar bra. Let me know när ni löst världsproblemen ;)




Blod är tjockare än vatten...


>>Vic<<



Nyvaken o utvilad

Vaknade för en liten stund sen o känner mig riktigt utvilad. är nog för att jag har fått hem mitt stora mysiga täcke för några dagar sen ;) Dagens planering:

*Kliva upp ur sängen
*Äta en god frukost
*Ut med Diwa på promenad, verkar vara riktigt mysig väder med sol o snö ute :)
*Ner till gymet
*Laga mat o slappa på soffan, evetuellt besök av Larsa om jag inte behöver sova
*Kvällen jobba krogen.

Blir nog en uppdatering under dagens gång efter gymet eller så :)

-------> Frukost

>>Vic<<

Glad och mätt

Haft en oerhört trevlig kväll ikväll.Hade det inte varit mitt i natten hade man kunnat prata en bra stund till känns det som. Ser framemot att lära känna dig "lite på nytt" Joel :)

Nyss var det en liten hand som knackade på min dörr så här mitt i natten. Victoria står utanför o frågar om jag är sugen på sushi. Oh bästa tjejen! Absolut!!
Ätit några bitar nu och druckit ett glas loka med fläder smak.

Nu blir det tandkräms smak i munnen och gosa med kudden.

Natti omvärlden 


>>Vic<<

Skinkomelett och tvättstuga

Precis lagat middagen, skinkomelett blev det. Hade lite skinka kvar i kylen som skulle gå ut i datum om ett par dagar så lika bra o käka upp skiten o tänka på barnen i afrika som svälter o inte slänga maten :P Sitter o pendlar mellan bloggen och tvättstugan,snatr klar med tvätten,skönt! Ska dra ner o träna vid åtta, trodde inte jag skulle inna det men det blir så iaf.

Va ute i Vilsta med Jens o tog med våra hundar så dom fick leka av sig, nu är hon lite trött o ligger på sin filt o sover. Så på den fronten blir det en lugn kväll med kort kvällspromenad.

Morgondagen blir det träning tidigt och försöka ta mig till Dominique en sväng o hälsa på. Skulle gått idag men haft fullt upp hela dagen med hundar o tvätt o matlagning. appropå mycke o göra, kom precis på att jag tror att jag skulle ringa upp Jonna... undrar om jag gjorde det...?? börjar bli dement lite på ålderskvisten. Senare på kvällen imorron blir det jobba time.

Dags o byta tvättmaskin nu o sen dra en städsväng här hemma innan man drar ner till gymet. Ska försöka uppdatera kanske lite senare eller under morgondagen om jag får tillfälle..



Ett barn skrattar i genomsnitt 400 gånger om dagen
En vuxen 15. Vart tar de 385 skratten vägen?


>>Vic<<

Äntligen!

Hämtade mitt täcke från kemtvätten igår. För dom som tycker jag är störd som lämnar in ett täcke på kemtvätt så är det för att det är ett dubbelsängstäcke och får inte plats i vanliga maskinen hemma, annars ade jag självklart tvättat det hemma. Men iaf så äntligen igår fick jag hem det, så sov med det inatt. Så sjukt skönt det är att sova med sitt vanliga stora täcke med nya sängkläder!!! Hatar såna små vanliga till enkelsängar,känns inte som man kan röra sig utan att råka sticka ut nån tå eller fot för att det är så litet. :S  Men nu slipper jag det iaf :) :) :)

Dags att ta lite att äta nu. Klä på sig,en snabbpromenad med Diwa och sen städa här hemma. Klockan tre ska jag  träffa Jens och dra ut i Vilsta med Diwa och hans hund så dom får leka av sig lite med varandra :) Kanske ner på gymet och dra ett konditionspass innan hundlekarna om jag hinner oxå.Annars får det bli efteråt.

Kommer en senare uppdatering om hundarna och Vilsta


>>Vic<<

Onödig fakta



1. Hur gammal är du om fem år? 30
2. Vem var den sista du träffade?Sanna
3. Hur lång är du? 157
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Seven Pounds
5. Vem ringde du senast? Larsa
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Jag vill oxå ha en sambo som lagar mat åt mig, skickades till Larsa
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? En månad sen eller två
11. Vilken ögonfärg har du? Blå/gröna
12. När vaknade du idag? 09.00
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja
14. Vilken är din favoritplats? Gymet
15. Vilken plats föredrar du minst? Över hinken när man är magsjuk
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Där jag trivs
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Nåt farligt monster under sängen 
18. Vem fick dig verkligen att skratta senast? Sanna när vi pratade om våra "nya bekanta" :)  
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Japp
20. Har du stationär eller bärbar dator? har ingen :P
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på vad jag känner för 
22 Hur många kuddar har du i sängen?. 4 st
23. Hur många landskap har du bott i?  4
24. Har du någon gång spytt på någon? Aldrig!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota (på sommaren) 
26. Är du social? Absolut!
27. Vilken är din favoritglass? Rcokyroad med mashmallows ;D
28. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? Använda dom på bästa sätt! 
29. Tycker du om kinamat? Funkar men tröttnar lätt på det
30. Tycker du om kaffe? På morgonen mest
31. Vad dricker du till frukost? Juice och kaffe
32. Sover du på någon särskild sida? Sidan närmast dörren
33. Kan du spela poker? Lärde mig det när ja gick på lågstadiet o har suttit i sen dess :)
34. Tycker du om att mysa? Med rätt person och rätt tillfälle så JA
35. Är du beroendemänniska? kanske lite
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? ja
37. Vill du ha barn? Självklart
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska,tyska och en sväng italienska
39. Har du någonsin åkt ambulans? två eller tre gånger
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool
41. Vad spenderar du helst pengar på? God mat :) 
42. Äger du dyrbara smycken? Nä är inte mycket för smycken
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
45. Vem är den roligaste människan du känner? Mattias och jag har våra grymt roliga telefonsamtal :)
47. Vad har du för ringsignal? Har alltid min mobil på ljudlöst för jag skulle få nervsammanbrott av allt ljud hela tiden
48. Har du kvar klädesplagg från du var liten? Finns nog att hitta nånstans
50. Flirtar du mycket? Aldrig!dom som vill ha mig får flirta med mig!

Vårkänslor!

Vaknade imorse med såna vårkänslor, för några sekunder kändes det som att det var sommar utanför fönstret inna jag dragit av mig täcket och dragit upp rullgardinen. åh va jag myste!!

Börjar längta ordentligt efter våren och sommaren nu. Vill kunna ha tunnare kläder på sig. Kunna åka o bada o ligga i solen hela dagarna. Denna sommar kommer bli speciell. Första sommaren jag är singel på tre år. Blir nog att åka och jobba utomlands tre månader.Plus att jag äntligen kommit i form så jag kommer i min bikini som jag köpte för två år sen och sedan dess inte kunnat använda p g a att jag varit lite för stor :)

Nu är det dags att stänga ner för idag, ska försöka mig på en sväng imorrn oxå. Hem o fundera på vad man skulle kunna hitta på ikväll kanske ... nån som har tips så give me a call :)





He wasn´t what i wanted or what I needed




RSS 2.0