God Morgon!

Nyss varit hos Sanna och lämnat en matlåda till henne. Ätit lite mjölk och crunchy till frukost men känner att jag skulle behöva både sova en stund till eller städa. Svårt val? ;)

Blev ingen tidig kväll igår iallafall. Kom till Sanna vid halv elva. blev lite snacka skit, kolla tv och blogga. Började smsa med Anders och vid ett tiden kom han förbi för att kolla på film. Innan det var det även en promenad till statoil på Vasavägen för att han var hungrig.

Hemma hos mig film och Anders drog vid fyra tiden. Prata lite med Mattias i telefon innan sovdags och sen krascha som en liten griskulting!! Väckarklockan ringer halv tio och det är dags att kliva upp för att hinna till Sanna o lämna hennes matlåda innan hon börjar jobba. Så nu sitter man här o känner hur ögonen går i kors...

Nej blir nog en powernap framför tvn iaf. Får slå på en tråkig film o ligga o glo lite. Njuta av att inte ha någon träningsvärk för imorron kommer jag garanterat ha det igen. Nej nu blir det filmen och sen träningen :)

>>Vic<<

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0