Torsdags uppdatering


Idag har jag tagit mig till Östhammar en sväng. Lånat dator och telefon. Ringt hyresgästföreningen o bubblat lite grann om hyror och sånt. De ska ringa upp mig sen med mer info.
Dagens senare aktiviteter blir att göra det sista i lägenheten så att vi kan köra iväg saker till tippen på lördag morgon.
På söndag hoppas jag att jag får träffa Fredrik.
Har varit sjuk med halsfluss, vilket jag trodde jag slutat få eftersom jag inte haft det på flera år men tydligen så fick jag det igen. Snart klar med penicillin kuren nu så är frisk som en nötkärna.
Tur i oturen så var jag ledig en vecka nu när jag blev sjuk så jag slapp ta ut några sjukdagar, men det var ju mitt i flytten så det har varit lite jobbigt i alla fall.
Så här i efterhand när jag packat upp det mesta ur kartongerna har jag dragit en slutsats. Jag har uppenbarligen samlat på grenuttag,scartkablar och verktyg i alla dess former. Har hittat hur mycket som helst av detta!
Att jag inte slängde hälften innan jag flyttade?
Sen att jag flyttade från en tvåa på 70 kvm till en 1,5:a på 48 kvm gör det heller inte lättare att få plats med alla saker. Men jag är rätt nöjd med mig själv och hur duktig jag varit på att rensa allt. Rensat genom alla mina kläder och lyckats sortera ur 4 sopsäckar med kläder som jag ska skänka till behövande barn någonstans. Mamma känner någon som jobbar inom Röda Korset så han får ta hand om det. Det jobbiga är då att jag måste tvätta upp alla dessa kläder innan det ska skickas. Tur att man har tvättmaskin i lägenheten så att man kan slänga in en tvätt då och då och slipper anpassa sig efter en tvättstugetid.
Idag är det dags att göra riktig mat igen. Har varit dålig på det på sista tiden eftersom matlusten har inte varit på topp. Både p g a sjukdomen och sen för att man varit så stressad över att vilja få klart allt i lägenheten och slippa ha kartonger att klättra över överallt.
Har för övrigt en hund hemma som är skendräktig. Äter som en häst och bäddar överallt gör hon. Förbereder för "valparna". Så nu är det extra motion som gäller för henne så hon får fokusera på annat. Extramotion har väl aldrig skadat på mig heller för den delen. Helt hemskt när jag kollade genom gamla kläder som jag haft. Byxorna jag haft har legat på strl 32-34 i storlek. Nu ligger jag på 38-40. Har alltså gått från XS till M på nåt år. Det är dags att jag gör något åt det.
Lördag eftermiddag ska jag och Totte gå runt och kika på lite gym inne i stan och se vart vi ska börja träna.
Vi har en deal, får jag med honom på träningen så får jag vara med han i garaget o mecka Supra. Ska bli grymt kul att åka ner o ställa ut den på Elmia sen i vår.
Ska försöka få tag på ett par bilder på den och slänga upp här. Lacken är otroligt snygg!!
Nähej nu ska jag ge mig ut på den där välbehövliga promenaden så jag och Diwa får röra på oss. Tänkte hoppa över att ta bussen från första hållplatsen och gå några hållplatser istället. At gå ända hem känns överskattat. Två mil behöver vi inte idag känner jag ;P
Hoppas ni är nöjda med uppdateringen så ska jag komma med lite bilder från lägenheten senare. Ni som har mig på facebook kommer att se bilderna där.
Take care! Over and out!


RSS 2.0