14 juni del 2




Det känns så hårt att du kommer att lämna oss om ett par dagar.
Nangijala får en fin ängel.
De som gudarna älskar dör unga sägs det...
<3





Kommentarer
Postat av: Evalotta

Tack:)

Huvva vad tråkigt att ni måste låta denna fina hund somna in:(

2010-06-14 @ 14:55:01
URL: http://janeva.blogg.se/
Postat av: Evalotta

Ja det känns ju som det enda rätta beslutet. Tycker det är starkt av dig,många skulle vara för egoistiska för att kunna förstå att avlivning är det bästa för hunden. När jag bodde hemma hade vi en jack russel,den blev slagen av barn när den var valp och detta satte ju såklart ärr i honom,så det enda rätta var att ta bort honom,han kunde ju aldrig slappna av i närheten av barn!



Vi själva står ju inför operationer på våran staffe,åker om ca 2 veckor för första operationen av hennes knän,men vi har ju insett att fungerar det inte så måste hon avlivas,en amstaff kan inte leva ett bra liv utan fungerande ben! Tuffa beslut men vi som är bra hundägare vet ju vad hunden mår bäst av:)

Fast självklart hoppas jag ju av hela mitt hjärta att Esters operationer lyckas! Då blir hennes knän precis som vanligt igen!



Tycker det är jättestarkt av dig iaf:) Vi höll själva på att ta hand om en staffe som var ett nervvrak,men hon hade flyttat sååå många gånger och hunden var rädd för ALLT,så uppfödaren beslutade att avliva henne också,tråkigt men helt rätt!



2010-06-14 @ 15:50:06
URL: http://janeva.blogg.se/
Postat av: Hanna

Men NEJ! Varför måste den vackra vovven sova? (hittar säkert om jag letar, men jag har varit vaken och potatismjölat vattkoppor såpass länge att jag på riktigt måste sova nu. och imorgon kommer jag ha glömt. berätta!)

2010-07-03 @ 00:00:18
URL: http://minamellanrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0