Nähe


Om man skulle ta och göra en uppdatering igen då.

Idag har vi haft en lång dag på jobbet.
I morse hade vi frukostmöte med en av våra externa leverantörer. Kollade genom deras kollektioner och jag hoppas så att vi kan få möjlighet att ta in ett större sortiment från dem inom en snar framtid. Det finns så mycket som skulle kunna fungera i vår butik!
När mötet var klart så hade dekoratören satt igång och börjat hänga om i butiken. Så vi hjälptes åt att göra fint och hänga om. Badkollektionen skulle fram som fokus i början av butiken. Backa lite av basen och även få fram lite av vårens brud serier. Det finns så mycket snyggt nu i butiken att mina ögon går i kors och min plånbok är tömd innan jag ens hinner säga "lön" ;)

Vi ska snart äta kvällsmat. Ris och kyckling. Nu bantas det här hemma. Väntar på mitt kost schema som jag ser framemot att få hem snart från Krille. Jag har gått ner nästan 5 kg enligt vågen. Ska ner 15 kg till. Ska mäta med måttband också så att man får lite mer översikt hur man ser ut och inte bara gå efter vågen.

Var i Eskilstuna och jobbade i söndags på Time Out. Körde baren med Empa och en ny tjej som heter Isabella. Shit vad jag saknar den där baren ibland. Älskar att åka dit och jobba lite då och då :)
Resten av Time Out folket var ute och festade.
Övernattade hos Micke och när vi kom hem på natten, han från fest och jag från jobb, så testade vi lite fotografering med hans grymma kamera. Bilderna blev helt okej trots mörker och trötta ögon :P

Här är ett exempel (dock helt oredigerat så klaga inte) ;)






Så nu ska jag ut i köket och äta maten som Niclas lagat.
Efter det ska jag städa undan alla mina kläder i sovrummet eftersom Sheeky tuggade sönder min BH härom dagen. Hon tuggar på ALLT!!! Hon har tuggat på mina bågar på glasögonen också. Vi har varit till IKEA och köpt förvaringsboxar. Kan man förvara en hel lägenhet i en förvaringsbox och ha sig själv och hunden utanför och leva ett behagligt liv iaf utan prylar? ^^

Blir en uppdatering innan sovdags!

Later dudes!!



Someday



Jag bara älskar det här bandet!





Säljare utan servicekänsla



Vet inte om det är bara för att jag själv jobbar i butik som jag märker extra mycket på andra som gör det och granskar deras servicekänsla och hjälpsamhet, men så här får man väl inte bete sig? Ringde nyss till Arken Zoo här i Uppsala och ville ha lite hjälp med värmelampor till sköldpaddorna. En skitdryg kille svarar och är näsvis mot mig när jag säger att vi har faktiskt inte haft den särskilt länge och nu är den redan trasig. "äh ni har säkert råkat skvätta vatten på den" och lite andra saker tyckte han att vi hade gjort. Lasta över allt på kunden. Kunde har alltid fel måste va hans motto.
Ringer sedan till Arken Zoo i Kista och pratar med en tjej där. Hon var hur trevlig som helst och förklarade in i detalj hur allt funkade med lampan och så. Plus att enligt killen så skulle de absoult inte klara sig utan värmelampan mer än en dag. Enligt tjejen var det inga problem om dom var utan lampan en vecka. Jisses för människor som jobbar med djur och som inte kan ett skit om det. Plus att de inte kan ett skit om hur man bemöter kunder!
Är glad att hundarnas foder finns på ett annats ställe att handla så man slipper sponsra den där Uppsala butiken något mer!

Nu ska jag hämta sista tvätten!


Sheeky kan inte bete sig



Hon kan bara inte bete sig idag. Hon är sååå trotsig! hon kissar på cykelbanan. Bajsar på trottoaren. Slänger sig i kopplet när det går folk förbi.... Känns som att promenaden nyss var som ett styrkepass för mig, både fysiskt och psykiskt!

Nu ska jag slänga in det sista i tumlaren, sen jäklar har jag varit grym och tvättat mattor och all annan tvätt som fanns att hitta i lägenheten. VÅRSTÄDNING!!!


I only wanna be with you









Jag är svårstartad


Visst är det skönt att komma upp tidigt på morgonen. Men fan så svårtstartad jag är! Nu tog det ca 1 timme innan jag känner att jag kan stanna uppe och inte behöver gå o lägga mig igen för att jag är så trött. Nu väntar jag på kaffet. Hundarna och katterna har ätit frukost. När kaffet är uppdrucket så ska jag byta maskiner i tvättstugan och äta egen frukost. Sen ska jag och hundarna ge oss ut i det fina vädret som det ser ut att bli idag.

Nu längtar jag efter lönen. Har lite saker som skulle behöva köpas hem men som är lite onödigt nu så här sista dagarna innan. Jag hörde av Linda på jobbet att lönen kommer den 21:a redan denna månaden. Det tackar vi för! Annars hade det blivit ganska länge innan den kom eftersom det är många röda dagar.

Nu är kaffet klart. Åh så gott det var. Det smakar "vakna upp" eller hur man ska förklara. Man blir pigg av smaken i alla fall.
Så nu sitter jag och njuter av mitt kaffe och lyssnar på Äntligen morgon med Adam och Gry. Det var länge sen jag lyssnade på dem. Lyssnade alltid på dem när jag bodde i Eskilstuna och jobbade på Berendsen. Det är nog det roligaste morgonprogrammet. En del säger att bandit ska ha bra morgonprogram också. Kanske får lyssna nåt på det någon gång och jämföra. 


Med denna bild säger vi då skål och godmorgon! 
Visst ser det ut som jag knappt vaknat än? ;)




Hörs lite senare!


 


Hem till Niclas föräldrar



Ska göra mig iordning lite grann. Ska åka till Niclas föräldrar om en liten stund.

Måste komma ihåg att köpa pollen medicin

Imorgon är det ledigt från jobbet. Ska tvätta och träna. Så ska jag plocka undan i hela lägenheten eftersom Sheeky har hormonproblem o spökålder så hon tuggar på allt hon kommer åt. Så jag får gömma allt som kan vara "gott". D v s sladdar och skor o s v..

Nu ska jag piffa till mig

Over and out!


Utmattad och mätt



Körde ett intensivt kardio pass på gymet idag. Svettades som en gris! Det var riktigt skönt!40 min körde jag powerwalk mixat med löpning. Niclas körde armar och mage så han höll på att spricka.

Efter lagade vi hemma gjorda pannbiffar med löksås till. Åh det vart helt underbart gott! Åt nog lite för mycket. Är jättemätt. Blev så att man satt och åt på slutet bara för att det var så gott!

Nu har jag gjort matlådorna och duschat. Väntar på att Niclas ska komma in med Diwa som han är ute med. Sen blir det att krypa ner i sängen och sova. Börjar 12 imorgon så jag får sova lite längre än jag gjort senaste veckan. Känner att jag behöver sova ikapp lite grann. Först funderade jag på om jag skulle ta mig till gymet innan jobbet men jag hoppar nog över det och vilar imorgon. Ska över till Niclas föräldrar imorgon kväll efter jobbet.
På måndag ska baddräkten invigas och jag ska motionssimma. Undrar om man orkar med 1 km som man orkade med senast när man tränings simmade? ;) Tror knappast det!  Kommer ha dunder träningsvärk i rygg och axlar :P

Nu ska jag stänga ner och sova. Hoppas ni sover gott allesammans! Bjuder på en bild från idag när jag och Diwa var ute och strosade i skogen och hon hittade en pinne ;)

Nighty Nighty Babes!









Kostupplägg



Nu ska jag äntligen få hjälp med kostschema. Nu kommer det bli förändring i kroppen och träningen kommer att ge mer resultat än förut! Åh vad jag längtar tills jag får schemat. Jag kommer att äta stenålders kost. Det verkar vara god mat det mest så det blir nog bra. Nu ska jag göra mig klar för att åka till gymet. Niclas ska köra styrka och jag kondition.

Thats all folks!!


Mmmmm en kopp tea...



Japp här är jag igen med min kopp tea. Det är ju så gott.
Ikväll bär det av mot gymet. Hade tänkt att köra på måndag igen men jag kan inte hålla mig! Det kliar i kroppen liksom! Åh så peppad jag är!


Solsting i april?



De senaste dagarna på jobbet har vi haft jättemånga kunder som har hållt på att glömma sina kort i kortläsaren i kassan, och ett par stycken som faktiskt glömt det. Har folk fått lite solsting i vårsolen kanske? ;) Jag tror att det är att folk är på så bra humör av det underbara vädret så att de vill springa runt hit och dit och shoppa loss och i all hast missar sina kort.

Nu har jag min lunch. Den består av kyckling med wokgrönsaker och lätt kokosmjölk. Kryddat med chili och röd currypasta. Jag hoppar över riset och nudlarna denna gången. Blev en del kolhydrater till frukost så det får täcka upp lunchens ranson också.

Nu märks det att jag är ovan på cykeln. Börjar känna lite träningsvärk i benen och ont i baken eftersom man inte är van att cykla. Jag ska köpa en sån där fluffig "sadelmössa" som jag kallar det. Så det blir lite mjukare för bakdelen. Kollade upp sträckan till mitt jobb via eniro. Enkel väg är det 5,9 km. Så det blir lite motion varje dag :) vardagsmotion är bra!

Gick och bokade tvätt tid imorse innan jag skulle till jobbet. Tänkte att jag skulle tvätta någon kväll här. Det enda lediga passet var måndag morgon mellan 06.00 och 10.00. Så där rök min första och enda sovmorgon på ca 2 veckor. Skoj! Men men jag får ta tillvara på dagen och åka in och träna eller simma när jag är klar med tvätten då. Se det från den ljusa sidan.

Nu är maten i magen och jag ska ta en kopp te, igen ;)

Den här gången blir det Earl Grey.
Ta en promenad förbi Bönor och Blad någon dag och handla något mumsigt

Hej hej för en stund nu!


Jag och mitt tea


Nu sitter jag här igen, med en kopp tea. Vilken tur att tea inte är onyttigt. Då hade jag varit en flodko nu! ;)

Pollen allergin börjar göra sig påmind igen. Vilken hatkärlek man kan ha till våren och sommaren....


Kakor....



I lunchrummet står det två paket kakor, singoalla blåbär/vanilj, ballerina kladdkaka... och ett påskägg med godis... Smisk på fingrarna skulle jag behöva idag. Det är ju så gott!!!!


Jag vill cykla hela tiden!



Jag älskar min cykel och det här vädret. Jag har inte tid att jobba ju, vill bara vara ute och cykla.
Ledig på måndag. Då blir det en massa cyklande! Vart jag ska cykla vet jag inte men cykla ska jag.

Igår var årsdagen för mig och Niclas. Ett år har gått fort! Vi åkte iväg och gick på bio. Vi såg "Hur många lingon finns det i världen?". Det kan ha varit bland de bästa filmerna jag har sett. Den var riktigt gripande. Både roliga saker och väldigt ledsamma.

Som ett tillägg till förra inlägget så har jag inte krupit på golvet och letat fram mitt röda nagellack. Då har jag väl någonting att göra ikväll ist då ;)

Jag är fortfarande ganska trött, inte blir det bättre av att man kommer i säng sent. Har nog inte somnat förran kl 1 dom senaste nätterna. Sen kliver man upp runt 8. Det är för lite sömn. Ikväll ska jag tvinga mig själv så att jag är klar med allt jag ska göra i tid. Göra saker direkt när jag kommer hem. Ta hundarna på varsin långis och sen gå till maxi och handla kattsand. Hem och laga mat och diska. Sen får det vara nog för ikväll.

På måndag är jag ledig och då tänkte jag åka till antingen gymet eller till simhallen. Jag är sååå dålig på det där med simhallen. Köpte kort i januari och en baddräkt. Jag har inte använt kortet/baddräkten EN ENDA gång hittills. Skäms på mig!
Jag har ju i och för sig varit på gymet och kört men simning får man ju så förbannat snygg rygg och snygga axlar av!

Nu ska jag hälla upp en kopp te och börja jobba igen några timmar.

Later!


Imorgon är det första cykelturen



Imorgon ska jag cykla för fösta gången till jobbet. Jag hoppas jag inte cyklar vilse när jag ska mellan hus och följa cykelvägar istället för bilvägar ;) Jag får ringa och förvarna dom på jobbet att jag kanske blir vilse i storstan :P

Idag har det varit en lugn dag. Ante har varit här och hälsat på. Vi lagade mat och umgicks. Sen var han tvungen att åka hem igen eftersom han skulle upp tidigt imorgon. Nu sitter jag och väntar på att lasgnen i ugen ska bli klar så att man kan äta lite mer innan man ska sova. Ska måla naglarna också. Jag saknar mitt röda nagellack. Det ligger förmodligen under soffan. Jag orkar inte ta fram det. Någon som vill kan gärna komma hit o hämta fram det åt mig.

Nu fick jag lite beslutsångest över vilken färg jag ska ha på naglarna imorgon. I-landsproblem! Har ju pistagegrön nu. Det jag ska välja mellan är rosa, vitt, babyblått, nougat brun, graffiti mönster gjort i svart över ett annat lack? Nej jag saknar mitt röda. Jag kommer nog krypa på golvet vid soffan innan jag går och lägger mig.
Det blir nog röda naglar imorgon. Fast ska jag matcha cykeln borde jag ha svart eller rosa naglar :P

Här är min fina cykel




Fin va?


Sen frukost


Har varit vaken ett par timmar men legat o dragit mig. Somnade sent och har drömt massa saker. Konstiga saker. Hundarna har varit trötta de med sen tio snåret och busat och vilat lite dom med. Nu ska jag äta lite "frukost" innan jag ska ut med dem.


Ska lägga in bild på min cykel sen när jag kommer in :)



Soooova



Har druckit en mugg välling så nu är det sovdags! Hörs imorgon! Nighty dudes!


En bra låt så här på morgonkvisten








Hämta min cykel idag



Godmorgon! Ska snart gå ut med hundarna. Sen ska jag äta frukost och åka till jobbet. Efter jobbet ska vi åka och hämta min cykel i norrtälje. Jag längtar massor! Förstår inte hur jag kan vara så exalterad över att få en cykel egentligen? :) Men det ska bli kul att cykla igen och röra på sig. Det är ju ett riktigt vårtecken att man börjar cykla igen. Nu ska jag hälla i mig kaffet. Kanske hinner med en uppdatering sen på min lunch på jobbet.

Later dudes!



Söndag heeeela dagen!



Har äntligen haft en söndag som är värd att kalla söndag. Bara tagit det lugnt. Gjort sådant som man velat. Inga måste. Har rastat hundar och hälsat på svärföräldrar. Ätit mat hos dem och solat solarium. Åkte förbi Ica Maxi på vägen hem och köpe mörk choklad. En Anthon Berg med smak av Chili, honung och mandel, en Lindt med smak av blåbär. Tre tuggor senare är man rätt nöjd och har stillat sockerbegäret. Det är det som är så bra med mörk choklad. Man behöver bara ett par bitar så är man nöjd.

Tittade runt på blocket idag och hittade en cykel som skulle passa mig. Ringde säljaren och den fanns kvar. Så imorgon efter jobbet åker vi till Norrtälje och hämtar en cykel till mig. Detta innebär bussförbud för mig till jobbet från och med tisdag morgon :) Jäklar vilken kondis jag kommer att få. Ca en mil om dagen kommer jag att cykla. Är i och för sig ledig på tisdag men jag tänkte cykla in mot stan i alla fall så att jag hittar ordentligt. Man blir ju så bortskämd av att åka buss och bil hela tiden så man tänker ju inte på vart alla cykelvägar ligger.

Imorgon ska jag ringa till Akademistallets ridskola och prata lite med dem om att ta upp min ridning igen. Det ska också bli riktigt kul att börja med igen. Antagligen börjar jag i och för sig nog inte denna terminen eftersom den snart är slut men till hösten så börjar jag nog. Då har man ju hunnit köpa ridkläder och andra tillbehör som man ska ha. Plus att jag slipper dubbla kostnader på stövlar och skor, eftersom jag tycker det är för varmt med stövlar på sommaren och för kallt med jodphurs på vintern. Köper nog ridbyxorna denna månaden om vi har råd efter Niclas tatuering och bulgarienresan som ska betalas. De har rea på helskodda gråa byxor på Hööks hästsport, ordinarie 699,- nu kostar de 374,-. Så man sparar ju ett par hundra på det och helskodda vill jag ju helst ha.

Nu ska jag ta en kvällsfrukt, rasta hundarna och sen ta min dusch. Efter det är det dags att krypa ner i sängen och vila upp sig för en ny dag på jobbet och hämtning av min cykel :) Wiiiie vad jag längtar :)

Nighty nitghy dudes!!!






Goooooodmorgon!



Sitter och väntar på att äggen ska koka klart. Sen ska jag dricka en kopp osötad fullkornsvälling, äta ett par ägg och sen gå ut med Diwa i det underbara vädret!


Artister och band jag skulle vilja se live



Jag älskar musik. Thats it. Sen om det är svensk trall musik eller hårdrock det kvittar. Kan en artist eller ett band sjunga live, då blir jag knäsvag.

Dessa artister skulle jag vilja se live.




















Och de som kommer nedan ska jag se live i sommar :)















Behöver jag säga att jag ser fram emot den här sommaren? ;)



RSS 2.0