Söndag, underbara lediga slappa söndag



Idag ska vi kanske åka ner till Södertälje och hälsa på Moa, Anton och lilla Maya. Väntar svar från dem nu eftersom vi är lite förkylda jag och Niclas så vi vill veta om det är okej att vi kommer till dem iaf.

Åker vi inte dit så blir det att spendera dagen på soffan med tv/film och godis o s v. Bara slappa helt enkelt.

Usch vad det är svårt att sova när man är täppt i näsan ju. Ändå så har jag vaknat runt 8 nästan varje morgon och känt mig utvilad. Börjar man bli vuxen? ;)

Hundarna och katterna har ätit och jag har druckit min kopp med kaffe. Nu ska jag koka lite gröt och sen får vi se hur dagen blir!






Sheeky och Tequila myser i solen



Lite soffhäng


Min lediga dag spenderar jag med mina hundar. Klev upp tidigt imorse och åkte till kiropraktorn. Fick så jädrans ont i nacken igår kväll. Ringde kiropraktorn redan igår då och som tur var hade han en ledig tid nu idag på morgonen. Så efter det åkte jag hem. Läste runt lite på pitbullforumet som äntligen kommit igång igen efter att det blivit hackat igår.

Åt lunch för en stund sen så ska lägga mig på soffan nu o mysa med hundarna tills jag ska ut och rasta dem igen.

Later dudes!


......



It's kinda hard with you not around

Know you're in heaven smilin' down

Watchin' us while we pray for you

Everyday we pray for you

Till the day we meet again

In my heart is where I'll keep you friend

Memories give me the strength I need to proceed

Strength I need to believe



Rebekah


Idag tänker jag inte skriva något utan tillägnar detta till en tjej som vi förlorat idag. Himlen har blivit en ängel rikare
Låter mina tankar gå till Rebekahs familj och nära.
Tänder ett ljus för dig Rebekah här hemma. Nu får du träffa Cindy och Cathrine och alla andra i Nangijala

<3





Det blev en lååååång fika



Fia är fortfarande kvar. Vi har fikat sen klockan tre typ och fram till för ett par timmar sedan. Då började vi laga mat och nu har vi ätit. Jag ska måla naglarna och Fia har matkoma i soffan men hundarna.
Vi lagade spagetti och köttfärssås och som vanligt äter man alldeles för mycket!!

Nu håller ögonen på att trilla ihop på mig så jag ska gå ut på kvällsrundan med hundarna och sen slänga mig i sängen o sova. 

Bjuder på en bild från idag på Fia och hundarna


 

 

 


Inväntar besök



Om ca en halvtimme kommer Fia på besök. Vi ska fika och sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra mer. Ska se om hon kanske vill följa med ut med hundarna på en runda. Jag tog ingen tupplur iaf. Tog en sväng med dammsugaren ist. Det kändes lite viktigare!

Nu ska jag bubbla på lite kaffe för det blev jag sugen på nu! Koffeinfritt såklart!



Kan någon lyfta mig till soffan?


Åt alldeles för mycket. Blev på tok för mätt och nu är det paltkoma som gäller. Om en timme kommer Fia hit och ska fika. Jag kanske gör bäst i att ta en tupplur innan? Alla djuren ligger ju o sover i olika hörn i lägenheten så man kanske ska passa på eftersom det är lugnt och tyst...
Lunchen blev makaroner och köttbullar. Istället för ketchup så tycker jag att det är godare med sweet chili sås på. Mumma! Drack ett stort glas mjölk till så jag får väl skylla mig själv om jag får ont i magen om en stund :P men jag var ju så sugen på det och det är ju så gott till makaroner o köttbullar!

Ja nu blir det faktiskt tuppluren här.... Later dudes!


Så var det de här med rubrik igen......



Som ni ser så är jag lika fantasifull som vanligt med mina rubriker! Varför måste man alltid ha en rubrik? Det är ju innehållet man läser sen som är intressant? Jag själv läser sällan rubrikerna på bloggar som jag läser. Ser jag en text eller bild som ser intressant ut då läser jag den helt enkelt! Så antingen så är jag helt fantasilös eller så har jag ett totalt ointressant liv eftersom jag inte kommer på någon rubrik som är tillräckligt intressant så att det ska kunna fånga läsaren ;)

Idag spenderar jag iallafall dagen hemma med djuren. Är ledig hela dagen och det är skönt. Kom upp o tid också. Slapp man sova bort hela dagen. Var uppe vid tio och kokade gröten. Lagom tid, tio, då får man sova lite längre men man missar inte hela dagen heller. Om det något man missar så är det väl nyhetsmorgon då ;) (dock inte så intressant tycker jag). Råkade salta gröten lite för mycket idag, men smällar man får ta. i-landsproblem helt enkelt ;)

Igår köpte jag hem en till påse med gryn att göra gröt på. För några dagar sedan köpte denna:




Det var dock en besvikelse! Eller ja den var ju inte äcklig, nejdå! Men den smakade vanlig havregrynsgröt... VIlket iofs är gott, men om man köper något med något annat i så förväntar man sig ju att det ska vara liiiite annorlunda smak...


Så igår blev det denna påse med gryn istället som jag hoppas på ska ha lite mer annorlunda smak




Det är russin, papaya och ananas bitar i som kokas med i gröten. Det låter ju faktiskt jättegott!


När vi var och hjälpte pappa att storhandla på Willys så hittade jag dessa godingar (som jag inte köpte just då)




Tänkte köpa dem på Maxi när vi skulle dit. När vi kom dit igår så visade det sig att de inte hade den här sorten :S
Pratade med David som vi känner som jobbar på den avdelningen så han skulle kolla om det var möjligt att ta in den (jag hoppas). Annars så får det bli att handla den på Willys istället nästa gång man är där.

Nu ska jag sluta med allt gröt snack här och klä på mig pälsmössan och klä på hundarna täckena och ge mig ut med dom en runda!



Svenska new york fruar

Jag tror att jag faktiskt gillar det här programmet mer än hollywood fruarna faktiskt!

Wasabi



Det här med att komma på en rubrik som ska vara intressant, det tycker jag är skitsvårt! Kan skriva ett helt inlägg som kan handla om nåt som är jättekul men sen så blir jag sittandes där med en tom rubrik och vet inte vad jag ska skriva...

Jag har kommit hem från jobbet. Underbara sambo hämtade mig och så åkte vi till maxi. Skulle panta lite pet och köpa lite mjölk. Jag passade på att köpa mina efterlängtade wasabi nötter :D Har varit sugen på det ett par dagar nu så det var riktigt gott att få köpa hem! Jag hittade förresten något som hette wasabi ärtor, jag undrar vad det kan vara?! Kanske man skulle testa det nästa gång? Ja menar wasabi som wasabi? Wasabi är ju alltid gott ;)

Nu har vi precis ätit kvällsmaten,blodpudding och bacon. Gott det med. Särskilt baconen!

Innan maten så pratade jag med pappa i telefonen. Idag har de kopplat in hans hemtelefon så att han kan få hemlarmet inkopplat i fall det skulle hända något. Han verkade jätteglad och han berättade att han varit ner till PRO lokalen och fått blommor av föreningen. Han har alltid varit aktiv i PRO föreingen, ända tills han blev sjuk med sin KOL och astma. Men nu har han slutat röka och han har börjat cykla på motions cykeln som vi har ställt dit hemma hos honom så han är piggare nu. Han fick ju även en pacemaker inopererad i november. Så tack vare att han är piggare så har han kunnat bli aktiv igen i PRO föreningen. Förut höll han på att spela dragspel i sånggruppen. Nu har han blivit med och sjunger i gruppen istället. Han ska spela lite dragspel också har de kommit överrens om så han är så lycklig nu, pappa min! <3
Och jag är lycklig för att han är så lycklig! :)

Ska ta och bänka mig framför tvn nu en stund med sambo och se vad tablån har att erbjuda denna afton

Later dudes!


Sticker!


Nu sticker jag till jobbet och jobbar i tre timmar. Sen hem igen till min underbara sambo som kommit hem från jobbet då. Han slutar fyra idag och jag börjar fyra så vi missar varandra precis :(


Disken diskad och nu är det lunchdags


Har diskat upp disken och nu ska jag komma på vad jag ska äta till lunch. Jag vet inte om jag ska göra det enkelt för mig och koka nudlar. Eller om jag ska göra det lite mer avancerad med köttbullar och makaroner. Eller vispa ihop en omelett?
Jag tror att jag är mest sugen på makaroner och köttbullar... Finns även färdigt stekt korv i frysen som skulle passa till makaronerna... Svårt det blev!

Dagarna närmar sig min födelsedag. Jag hade tänkt att försöka mig på att göra cupcakes tills då... Har ju fått massa böcker med fina recept.. Just nu vore det förresten gott med lite cupcakes ;)


Vinn en iPhone!


Är med och tävlar om att vinna en iPhone, det vore ju inte helt fel att vinna en sån då. Om det är fler som vill vara med o utmana mig att vinna så gå in på Vinn en iPhone och tävla!

Senast vi var på phone house så såg jag massor av skal till iPhone. Känns som att om jag skulle vinna telefonen skulle jag kunna bli lite tokig i såna skal. Fanns ett som jag gillade speciellt mycket. Det var ljus bakgrund med blommönster och olika slingor runt om blommorna.. Hittade ingen bild på den just nu men ska leta lite mer sen så kanske det kommer upp en bild i något kommande inlägg

Nu ska jag diska och göra mig iordning för jobbet...






Magaluf, Bulgarien, Göteborg och Stockholm....



Hela våren och sommaren kommer att bestå av resor hit och dit.
Nu i mars flyger vi ner och hälsar på famsen och danne i Magaluf. Flyger ner med Moa, Anton och lilla Maya. Vi blir borta i 9 dagar och det kommer att bli underbart skönt att få komma ner dit igen.

I juni flyger vi med min fosterfamilj ner till Bulgarien och firar att min fostermamma fyller år. Då har vi bokat en vecka där med all inclusive. Tänk, obegränsat med mat, dricka, glass frukt och fika! Om jag inte ska gå upp i vikt den veckan lär jag ju börja fasta redan nu ;)

Sen i juli ska vi iväg till Göteborg och titta på Iron Maiden på Ullevi. Jag hoppas på en resa till Ullared i samma veva.

Veckan efter det så bär det av till Stockholm och där ska vi gå på Sonisphere. Jag ska äntligen få se Dead By April som jag SÅ länge längtat efter!
De släpper ett nytt album nu i april har jag hört. Så det ska bli spännande att se vad det blir på denna skivan.

Dead by April i Rivstart på TV6 och Bandit


Trosor till melodifestivalen



Imorgon är det sovmorgon. Det ska bli jätteskönt! Niclas börjar klockan 6 imorgon så jag får se när jag kliver upp. Är jag pigg strax efter han dragit så skadar det ju inte att kliva upp och ta till vara på dagen.

Idag har jag jobbat 12-16. Efter det åkte vi till pappa i Eskilstuna och skjutsade honom så att han fick handla på willys. Trevligt att träffa fars-gubben. Fick en parfym av honom förresten. Kommer inte ihåg vad den heter men det var i någon stor snygg plåtförpackning. En sån där förpackning som är snygg att ha framme liksom.

Imorgon ska jag bara jobba 3 timmar. 16-19 jobbar jag imorgon. Linda slutar klockan 16 och det känns som att jag och hon aldrig jobbar tillsammans längre :/ Trist! Men så är det väl eftersom båda jobbar halvtid. Då blir det väl så att när inte den ena jobbar så jobbar den andra för då är ju den ena ledig.

Idag sålde jag trosor till en kund som jobbar med melodifestivalen. Eller ja det var såna stora som ser ut mer som shorts. När vi stod o pratade så berättade hon att dom där trosorna kommer att vara med på tv, i melodifestivalen nästa lördag :D Skitkul! Ni som kollar kan ju ha koll på introduktions numret. För där är de med. Svarta shorts liknande trosor.

Nu ska jag gå och göra något åt lillkatten som har damp och inte verkar vilja sova. För om jag ska kunna sova så får hon också se till att göra det helt enkelt!
Stresskatt!!!!



Uppdatering försenad



Har inte blivit mycket skrivet här på de senaste dagarna. Niclas har varit sjuk så vi har varit in med honom till sjukhuset och spenderat nästan 12 timmar på akuten. Sedan dagen efter att vi kom hem från akuten så fick jag kräksjukan. Nu har jag inte kräkts på över ett dygn så jag räknar med att jag är frisk nu. Lite små segt att få igång magen bara men det kommer när det kommer. Man får äta mat som är snällt mot magen. Igår kväll åt jag kokt torsk och drack vätske ersättning till kvällsmål. Lyxigt ;)

Niclas är iväg till jobbet nu och ska kolla lite semesterdagar om vi ska åka ner till magaluf i slutet av mars. Efter det ska han åka förbi hemma hos sina föräldrar och hämta upp Adde som ska komma o sova över här hos oss. Han satt hemma och hade tråkigt. Hans tjej är ju i fjällen så han är väl lite rastlös nu när dom är ifrån varandra :)

Nu ska jag gå och rosta en smörgås och ta lite mer blåbärs soppa.

Blir mer skrivet senare ikväll!


Äventyrs helg!



Hela helgen består utav äventyr denna helg. Hinner inte skriva så mycket mer nu. Ska strax åka iväg till Södertälje och hälsa på Moa, Maya och Anton. Igår var vi i Eskilstuna och firade Stefan som fyllde 30.

Skriver mer och berättar ikväll när jag har mer tid på mig!

Fasiken vad jag saknar min mobil att blogga på.... Hoppas att den kommer tillbaka från lagningen snart!!!



Letat present


Idag har jag och Niclas varit lediga båda två. Vi var hemma fram till tre och tog det lugnt och njöt av ledigheten. Kelade med vovvar och spelade lite på gitarren.
Efter det så åkte vi iväg och började leta efter present till Stefan som fyller 30 imorgon (eller jag idag eftersom klockan är efter tolv). Vi åkte runt till flera olika ställen för att leta efter en sak som vi hade i huvudet. Hittade "saken" på flera ställen men inget som motsvarade våra förväntningar. Till sist blev det en helt annan sak en vad vi tänkt. Men vi känner att det nog blev en bra sak till slut i alla fall.

När vi kom hem så lagade Niclas hambugare medans jag rastade doggsen. De har blivit så himla duktiga nu på att gå i koppel. Behöver bara korrigera dem runt 5 ggr på en promenad. De är så duktiga! Jag är så stolt över dem. Det är kul att passera och möta folk och visa hur duktigt de går bredvid en.

När jag kom in efter hundrastningen var det dags att äta hamburgarna som hjärtat lagat och slå på tv:n. Det blev Animal Planet, inte allt för ovanligt ;) Denna gången var det Whale wars. Älskar det programmet! Det gör mig glad att se att det finns såna osjälviska människor som vill hjälpa valarna, samtidigt som man blir frustrerad och förbannad på de japanska valjägarna. Hemskt hur det ska hålla på att dra upp valar sådär!
Slog över på fyran när Whale wars var slut och där var det parlamentet med Robert Gustavsson. Han är ju för bra ibland! Efter den lilla dosen av honom så blev vi sugna på att se mer av honom. Niclas hade i minnet att vi har en film med honom som heter Arne Anka så efter lite rotande i filmskåpet så var den funnen.
Så en filmkväll blev det denna fredag

Nu har vi varit ute med hundarna en sväng till innan sovdags och jag tycker verkligen om att gå ut med hundarna nu när det går så bra. Vissa gånger skulle jag kunna gå hur länge som helst! Hoppas Niclas blir frisk snart så att vi kan gå långpromenader tillsammans :)


Bjuder på en bild som jag tog idag på Sheeky och Tequila tillsammans








Godnatt vänner!





Vit boxer


Satt och bläddrade genom Rebekahs bilder på facebook. Kollade på lite valpar som letar hem via djurskyddet. På en av bilderna såg jag en vit hund. Tyckte den var otroligt fin!! Tyckte att det såg ut som boxer men eftersom den såg helvit ut blev jag osäker eftersom jag har hört att vit färg inte är en "godkänd" färg för boxer. Men i alla fall så jag frågade vad det var för ras och det var en boxer. Jag har alltid varit svag för boxrar och deras söta underbett. Visst är dom fina?







Simba ( som numera heter Diamond) som vi ordnade ett hem åt i Sundsvall, han har boxer i sig och det där söta lilla underbettet :) här nedanför ser ni Diamond





Har sett flera bilder på Diamond på hans bildtråd på forumet och han verkar trivas jättebra! Vi hittade nog rätt hem till honom :)

 

 

Jag är supermätt nu. Niclas lagade pannkakor och jag åt alldeles för mycket bara för att det var gott! Men det är ju bra att jag är mätt så slipper jag gå och småäta ikväll istället. Känns som att matkoman är på väg också men den får inte komma nu för jag ska ut med hundarna om en liten stund.

På tv är det hockey. Tydligen Sverige som spelar. Jag har ingen större koll. Men dom leder låter det som enligt killen som kommenterar.

Nu har jag tre dagars ledighet. Nästan fyra. På måndag börjar jag klockan 4 på eftermiddagen så det är ju inte så mycket jobb då. Tre timmar till stängning bara.
Imorse var jag ju iväg till Gränby butiken och hjälpte till att inventera där. Det gick bra och det blev inte så många fel på fel listan om jag förstod Ingrid rätt.

Helgen kommer bestå bland annat av ett besök i Eskilstuna. Stefan fyller 30 så det ska firas med restaurangbesök och efter det fika hemma hos Jonna och Stefan.

På jobbet märks det att det är februari. Det är en sån lugn månad. Nästan som januari när det gäller folks ekonomi. Ingen har pengar. Men i januari så lyfter i alla fall rean upp handeln. Nu är det bara helt enkelt jättelugnt. På ett sätt är det bra, då hinner man inventera det externa och beställa hem så lagret är fullt, samt att man hinner städa. Men det är tråkigt att det är så lite kunder. Jag ser verkligen fram emot lönen som kommer denna månad. Då kommer handeln komma igång. Folk kommer börja känna av att vi går mot våren och vi kommer få in mycket nya fina saker och mycket badkläder. Sånt får folk på shopping humör.

Nu ska jag ringa min andra hälft i Eskilstuna, Jonna. Ska beställa vad vi ska äta när vi ska ut på lördag eftersom vi måste boka maten dagen innan. Vi är så många som ska äta så de vill väl förbereda lite grann.

Ha en trevlig kväll!

 


Inventeringar!


I måndags var det inventering av våran butik.
Slutade klockan 22.15 då i butiken. Hur sent som helst känns det som när man är van att sluta jobba runt kl 19.
Imorgon är det uppstigning kl. 06:30 för att åka ut till Gränby butiken och hjälpa dem att inventera. Blir väl där till ca 10 tiden och då åker jag hem en sväng och äter och rastar dogs. Sen kl 13 börjar jag jobba i min ordinarie butik på stan.

Niclas har lagat mat idag och det blev fläskfilé gryta med kantareller. Mumsigt!

Jag har min mobil inlämnad på lagning eftersom det är något fel på mjukvaran. (tror dom). Den laggar efter och är seg och hänger sig.
Så eftersom den är inlämnad på lagning så har jag då en lånetelefon som jag inte står ut med!! En samsung, gammal ihopfällbar sak. Den går inte ens att komma ut på nätet på! Så jag satte i mitt comviqnummer i den telefonen och satte i mitt vanliga telia nummer i min gamla Nokia. Den är ju faktiskt lite modernare då den har touch i alla fall! Men det går inte att blogga med den :(

Så jag får blogga så gott jag kan när jag har tid att sätta mig ner och skriva. Inget blogg på bussen eller jobbet blir det. Tråkigt. Det är ju oftast då man är mest impulsiv och kommer på saker som man vill blogga om.

Nu ska jag gå och rasta hundarna och sedan gå och sova. Ska upp jättetidigt imorgon som sagt så lika bra att få all sömn man kan få.

Idag var jag jättetrött på jobbet så jag slumrade en stund på lunchen på en kudde på bordet. Jäklar vad skönt det var!

Nu hundar och ut i kylan!

Sov gott!!!!


Sambo inlagd på sjukhuset


Nu sitter jag på jobbet och har min lunch. Har precis pratat med svärmor och hon berättade att hon precis åkt från sjukhuset och att Niclas blir inlagd.

Var ju uppe i natt med honom och dom misstänker att det är blindtarmen som spökar. Vi fick åka hem vid ett tiden i natt om han lovade att komma tillbaka nu imorse. Så svärmor hämtade upp honom i morse och så åkte de upp igen.

Som dom säger nu så lutar det väl åt operation om jag förstod det rätt. Idag ska dom göra ultraljud på honom och lite mer prover. Sen får vi se när operationen blir av. På svärmor lät det som att han skulle bli inlagd minst ett par dagar. Jag måste lösa hundrastning under dessa dagar. Eller i alla fall på fredag när jag jobbar långpass.

Nu ska jag ta o ringa sjukan igen o se om jag kan luska ut vilken avdelning han hamnar på så man kan åka upp till honom ikväll!

Hörs och störs gott folk!


Jag är grym! ;)



Jag har slutat med onyttigheter! Godis o allt sånt är det slut på sen två dagar tillbaka! (undantag för gårdagen när det blev en tårtbit för att svärmor fyllde år)

Visst är jag grym?


Lediga tisdag



Ledig idag. Hade hoppats på bra väder så att man kunde varit ute mycket med hundarna men det här vädret suger ju!
Har ju inga ordentliga skor som håller tätt för detta slask!
Tittade på ett par på brukshundcenter men dom kostade 1800 kr så det var lite för dyrt just nu. Får bli till nästa vinter. Så här ser dem ut MINA BLIVANDE SKOR. Broddar och vattentäta. Jag kommer kunna vara ute hur mycket som helst med hundarna! Men men det är nästa vinter det!

Nu känns det som aprilslask ute. Hatar det!

Nu vill jag ner till gymet och köra ett paass, lyssna på hög musik och glömma det här tråkvädret! En stund i ett solarium hade heller inte varit helt fel!


RSS 2.0