Ultimate dog tease



Ni måste bara se den här! Den är så rolig!!!




En trött morgon


Jag har sovit som en kratta i natt. Drömt att jag försovit mig och hela tiden känt i drömmen att jag varit trött.

Sitter med min första kopp tea och hoppas på att få en socker-kick av honungen snart. Om en halvtimme ska jag sitta på cykeln mot jobbet. Sen blir det långpass. Jobbar fram tills 19 ikväll, men jag jobbar med Sara så jag hoppas att hon kan pigga upp mig lite :)

Ni hör ifrån mig lite senare idag igen!

Ta hand om er!



Jäkla tvättmaskiner


När jag kom ut till tvättstugan så visade det sig att en av tre maskiner är trasig. Suck! Vi har iofs inte så jättemycket tvätt men hade alla tre fungerat så hade allt varit tvättat och  varit på tork nu. Men istället så är sista maskinerna i full gång och tvättas nu.

Innan tvättstugan så lagade jag lasagne som vi nyss åt. Har lyckats bättre med sånt förut, men det var ätbart i alla fall. Niclas klagade iaf inte ;)

Tidigare idag så jobbade jag mitt korta pass och efter det så mötte Niclas upp mig med sin cykel på stan så cyklade vi till hans mormor. Där bjöds det på tårta och kaffe. Tea för min del, ovanligt va? Tea är ju så gott. I alla dess smaker och sorter. När jag får lön så ska jag gå en sväng till bönor och blad . Ska se om dom har körsbärs tea. Det vore gott! 

Alice i underlandet är på teaparty




Ska ta en dusch nu innan sista tvätten blir klar. Vi hörs imorgon igen!

 


Kalas ikväll


Sitter och äter min frukost nu. Gröt med russin och solroskärnor. Det är så himla gott!



Börjar jobba om ca 2 timmar. Ett kort pass idag. Jobbar till klockan 5 bara. Efter det ska vi åka till Niclas mormor och fika. Hon fyllde år får några dagar sen.

Hundarna är fortfarande jättetrötta och har gått och lagt sig igen efter frukosten. Så snart jag börjar rassla med koppel så brukar det bli liv i luckan dock ;)

Ska packa jobbpåsen (har ingen jobbväska, borde nog skaffa mig en sådan) och sen ska hundarna kissas och bajsas!

Vi hörs senare under dagen!

So long!!


Mår bra!


Idag mår jag bra. Känns som jag mår extra bra. Har för en liten stund sedan varit ute med hundarna i 45 min. Gick en skogspromenad där större delen var halvt oframkomlig terräng. Alla vi är trötta nu. Innan det hade jag världens underbaraste pojkvän som skjutsade mig till Yukikos Sushi. Hämtade en 9 bitars med lite olika sorter.



Visst ser det helt underbart gott ut? :D


Efterrätten blev vanilj yoghurt med frysta blåbär








Efter promenaden så har jag legat i sängen och degat. Blippat på mobilen och fixat och trixat med olika foto effekter på bilder som jag tagit med mobilen. Fick tips på en app Pernilla som jag försökte tanka ner. Efter ett tag gav jag upp när jag insåg att hon har ju faktiskt iphone och jag har ju en samsung galaxy S, en android med andra ord.
Hittade en annan app i alla fall som gick att göra lite kul med. Men inte alls lika snygga bilder som hon gör med sin app. Så här blev en bild på Diwa




Helt okej för att vara första gången jag fixar o trixar med sånt där ;)


Nu ligger Niclas och hela högen med alla djur i soffan och kollar på Pirates of the Caribbean. Första filmen i serien. Han har inte sett någon av dem och nu vill han ju se fjärde som har biopremiär den 18 maj. Helt sjukt häftigt kommer det att bli eftersom den visas i 3D. COOLT!!!
Filmerna är jättebra men jag orkar inte se den här just ikväll. Jag ska ta en varm o lång och skön dusch och mysa ner mig i sängen och läsa L.A Candy av Lauren Conrad.

Sov gott alla två benta och fyrbenta!




sushi och soffhäng

Ligger på soffan och har just ätit sushi. Ska snart ut på långis med hundarna, bara kolla klart nyheterna först

Väntar


Sitter och väntar på att Niclas ska komma hem från jobbet. Hoppas han vill följa med ut och promenera. Hur ska man muta honom annars? ;)

Ska kolla på Topmodel 3 nu tills han kommer hem... Man kanske skulle unna sig lite glass? ;)


Regn regn regn...

Jag tycker att det är jätteskönt med regn. Det tycker däremot inte mina hundar. Jag hade gärna varit ute och gått i flera timmar i regnet men så snart det började regna mer än duggregn så drog dom mot vårt hus och ville in igen.
Så länge man har regnkläder är det ju inga problem. Köpte ju en vatten och vind jacka i vintras på H&Ms rea på nätet, plus ett par snygga gummistövlar förra sommaren. Dom minns ni säkert eftersom jag la upp bild på dem.

Väntar på ett paket från H&M som vi beställde för någon vecka sedan. Tittade på ordersidan och det stod att sakerna höll på att packas nu :D En snygg bikini överdel till Bulgarien. Beställde först bikinitrosor i samma mönster men det fanns inte i rätt storlek så jag beställde en storl mindre än vad jag har nu. Så kom jag på att jag hinner ju fasiken inte gå ner en storlek på en månad! ;) Som tur är så finns det svart med i mönstret så jag kan ha mina svarta vanliga bikinitrosor till istället. Hinner helt enkelt inte till den här säsongen. Får ta det till nästa sommar istället. Då ska jag ner till storlek 36. Så är det bara!!! Är trött på att ligga på strl 40 för att man har en bred röv :P

Nu ska jag mysa med hundarna och aktivera dom lite innan Niclas kommer hem. Tänkte att vi skulle ta varsin hund på långpromenad då när han kommer hem eftersom det är så skönt väder ute. Frisk luft efter regnet och solen skiner.

Passar på att lägga upp en låt som min vän Andreas och hans grupp har spelat in nu till sommaren.   Gillar ni den? :) Mycket bättre än den där "ligga låten" som alla tror kommer att bli årets sommarplåga...



BABY ALICE - HEAVEN IS A DANCEFLOOR









Mätt i magen

Ligger på soffan och degar efter kvällsmaten. Kollar på 2 and a half men. Skönt med att bara vara :) Imorgon ska vi åka och storhandla innan vi båda börjar jobba kl 12. Har inte blivit av att lägga upp bilder på halsbanden då jag haft en sjukt slö dag idag. Skulle tupplura på eftermiddagen och sov i tre timmar!! Det är dags att lägga maten i matlådor och kissa hundar innan sovdags. Sov gott!!

Sushi till kvällsmat



Har åkt runt idag och hämtat en ny kyl och frys till sommarstugan. Hundarna åkte med hela tiden och var glada att få träffa Niclas pappa igen, det var ju så länge sedan tyckte väl dom. (i helgen som var) ;)

När vi kört kylskåp och frys klart så åkte vi och slängde det gamla på tippen. Lämnade tillbaka hyrsläpet och åkte hem och lämnade hundarna. Efter det mötte vi upp Niclas pappa igen och åkte och köpte sushi. Det är ju så förbannat gott! Vi köper alltid från Yukikos Sushi . De är helt enkelt bäst. Godaste sushin som jag smakat! 
Jag skulle nog kunna leva på sushi om jag hade råd att äta ute varje dag. Visst kan man lära sig att göra egen sushi men det smakar ju aldrig lika gott som när man köper där kan jag tänka mig. 

Nu är jag jättetrött efter dagens aktiviteter så jag ska diska upp disken som är så att det är fint imorgon när jag ska äta frukost. Sen ta en dusch och krypa ner i sängen tidigt idag. 
Hade tänkt att gå ut och springa ikväll, var jättetaggad på det tidigare men nu är jag för trött. Jag får avstå och motionera imorgon istället. Man ska aldrig träna en trött kropp, då bryter man bara ner den istället.

Fick örhängen av Carola som hon gjort till mig. Visst är dom fina?

 

Fick tre halsband också som hon hade gjort. De lägger jag upp bild på imorgon.

Nu skriker disken efter mig och vill bli uppdiskad ;)

Natti natt folket!


Tokigt bra tävling!


Hittade just en tävling på Lovisas blogg. Har aldrig sett sidan som hon har en tävling om men fy fasiken va snygga saker dom har! Tävlingen går ut på att man ska gå in på www.brandsinfashion.com och välja nåt som man vill vinna. Sen ska man kommentera hennes inlägg med vilken produkt man skulle vilja vinna. Titta in på tävlingen här ---> TÄVLING

Jag hoppas så förbaskat att jag vinner bikinin som jag vill ha tills vi ska till Bulgarien.
Inte länge kvar nu tills vi åker. Det ska bli sjukt skönt med all inclusive. Inte behöva tänka på mat eller någonting. Bara äta och dricka utan begränsningar. Lägga energin på att sola, bada och shoppa ist :)

Appropå sol, nu ska jag ut på vår uteplats och steka upp brännan lite innan vi ska utomlands. So long babes!


Känner...


Känner att mensvärken börjar komma lite smygande, ska lägga mig strax så att jag kan sova bort den värsta värken. Upp imorgon och motionera igen!

Nighty nighty dudes!



1 av 3 lediga dagar


Jag har motionerat. Ja jäklar vad duktig jag har varit!! Ute och sprang 7 km imorse innan frukost. Sen cyklade jag till Niclas farfar. Dit är det ca 8 km. Så dit och hem. 1,6 mil. När jag ätit och maten har lagt sig i magen tänkte jag ge mig ut och springa ikväll.

Here we go! kl.07.00 imorse. Jag var inte piggast men jag var vaken i alla fall. Blev ju pigg efter rundan ;)






På väg hem från Niclas farfar så kom Niclas och Diwa och mötte mig. Sista biten fick Diwa springa bredvid cykeln. Nu är hon trött.

Väntar på maten som står i ugnen... är jättehungrig! Letar efter någon som kan hjälpa mig med blogg design... börjar tröttna lite på den här. Någon som vet någon?


Godkväll mina vänner!


Idag hämtade jag ut paketet som kom från PartyLite. Varorna som beställdes när vi hade det senaste ljuspartyt här. Ska fota lite av sakerna sen och lägga upp. Fy satan va gott det luktar om dem!

Har ätit marinerade kycklingspett till kvällsmat. De var jättegoda!

Imorgon ska jag kliva upp vid 7 tiden och ge mig ut och springa. Har lovat mig själv det. Har även lagt upp det på facebook som status, där jag har lagt till att jag lovar att alla som gillar inlägget får 100 kr av mig om jag inte tar mig upp imorgon och springer. Hahah kan bli spännande att se om den moroten får mig ur sängen :P

Nu ska jag sova så att jag i alla fall har en chans att ta mig upp imorgon ;)


Jag hatar nya spotify!


I alla fall just nu när jag inte har pengar på kontot. Sen när lönen kommer köper jag mer än gärna premium. Förstod inte först i början ändringen dom gjort från 1 maj. Märkte liksom ingen skillnad. Men nu idag när jag skulle lyssna på en låt som jag spelat ca 5 ggr sen i förrgår, då säger den stopp! Får upp ett meddelande om att jag redan har spelat låten så många gånger gratis som jag får. Jag har fyllt min kvot för den låten helt enkelt. Så ska jag lyssna på den igen så måste jag köpa premium.
Visste det är inte dyrt med 99 kr i månaden, men va fan! Inte nu när jag inte har pengar på kontot ju!!!
Jaja blir inte bättre av att jag gnäller. Pengarna kommer inte snabbare till kontot för det.

Nu luktar det god mat här. Hoppas den snart är klar. Blir öring som vi haft i frysen sen i somras, som Niclas fiskade i norrland. Till det blir det kokt potatis och creme fraiche sås med rom och rödlök.


Blir relativt tidigt i säng ikväll som vanligt för det är jobb imorgon som gäller. Efter jobbet ska vi, plus hundarna och katterna åka ut till stugan i Björklinge o umgås med Niclas föräldrar.

Nu ska jag glida ner i soffan och kolla på "så ska det låta" och slöa resten av kvällen.

So long!



Lugnare



Idag har det varit lugnare på jobbet, fast det fanns saker att göra hela tiden i alla fall. Fick ju leverans med varor som skulle packas upp. Kom ett lass med ett par nya bikinis. En i ljus korall och en i ljus mintgrön. Båda var jättesöta!

Kul att bloggen nyss avslutades när jag skrivit ett helt inlägg, nu orkar jag inte skriva om samma saker igen. Är skittrött o har massa saker framför mig ikväll innan jag får landa på kudden.

Kaffe?


Pigga klubben?




Underbar dag på jobbet



Idag har det varit en grymt bra dag på jobbet. Grym försäljning och massa trevliga och roliga kunder. Idag är en sådan dag man trivs lite extra med att jobba som säljare.
Dagen i sig har varit bra helt och hållet när jag tänker efter. Hundarna skötte sig jättebra när jag var ute och rastade dem efter jobbet. Gick klockrent båda två.
Jag känner att jag är glad idag och det är nog för att jag tog mig iväg igår och hade lite egentid och umgicks med Björn. Jag är så dålig på att ta mig iväg och göra saker, träffa kompisar och sånt man mår bra av, när jag är ledig. Det blir mest att man är hemma eller ute med hundarna. Imorgon funderar jag på att åka till simhallen innan jobbet. Det vore skönt att få simma lite innan jobbet. Hade ett par kunder idag som var väldigt vältränade och jag blir ju så peppad av att se sådana människor :)  Måste bara kolla öppet tiderna så att de öppnar så pass tidigt att jag hinner bli klar till jobbet sen när jag börjar vid tio.

Jag ska bege mig ut i köket och laga lite kyckling och ris till kvällsmat. Idag skippar jag såsen faktiskt!

So rock on rockers til next time!



 




Sjukt lyckad och trevlig eftermiddag


Har precis kommit hem från en eftermiddag med umgänge med Björn. Vi träffades först i Enköping och gick och lunchade på Café Wickmans. Det blev kycklingsallad med fetaost och soltorkade tomater. Dressingen var mango/curry, älskar den kombinationen i dressing och såser!

Efter lunchen var det dags för Björn att åka till jobbet igen och vi hade bestämt att jag skulle åka med honom på hans jobb eftersom han kör buss för UL. Så det blev en tur från Enköping via Bålsta och vände borta i Arlanda. Vi har hunnit prata om SÅÅÅ mycke kul som vi gjorde när vi var yngre. Hoppas vi ses snart igen! :)

Nu måste jag vika tvätten som jag tvättade imorse. Den ligger som ett berg på sängen. Det enda berget som ska ligga i den sängen är ju jag när jag ska sova ;)

Later babes!!




Tvättstuga och Enköpingsbesök



Uppstigning tidigt idag! Tvättstugan i 4 timmar. Efter det ska jag åka till Art Clinic på återbesök för att dom ska se så att allt ser bra ut :)

Senare efter lunch bär det av mot Enköping. Ska träffa Björn som jag inte har träffat på ca 7-8 år. Det ska bli skitkul! Eftersom han jobbar med att köra buss och inte är ledig idag så ska jag åka med honom. Han trodde att det blir en tur till Arlanda. Får man lite försmak på när vi ska dit i andra veckan i juni o sticka till Bulgarien. Det är ju faktiskt ganska snart! Bara en månad kvar. All inclusive. Jäklar vad glass jag kommer att äta! Äta glass och dricka paraplydrinkar ;)

Nu ska jag rasta hundarna och sen ut till tvättstugan och byta de sista maskinerna..

So long!


Grillat är godast!


Andra dagen som vi äter grillat. Det är ju så fantastiskt gott! Det är ju nyttigt också. Jag skulle kunna tänka mig en diet med grillmat bara :) Om man låter bli beasåsen o andra feta såser så är det ju en perfekt diet.

Väntar fortfarande på kostschemat och hoppas på att jag ska få det vilken dag som helst nu! Jag vill verkligen gå ner i vikt! Såg en artikel om paret Ferenette i aftonbladet. Hon frun där hade lyckats komma ner 18 kg på tre månader. Jag ska ju ner 15 kg så det är ju inte så himla stor skillnad. Bara o köra!

Dags att fixa matlådor nu innan det är dags för hundarnas kvällsrastning och soffläge.

Later dudes!









God eftermiddag


Jaha då var Valborg avklarat. Det blev lite grillat och umgänge med vin drickande hela helgen. Synd bara att tidningarna ljög om vädret så att det var kallare än vi hoppats på igår. Men vi överlevde i alla fall.

Idag har jag och Niclas varit ute på hundarna med en halvlång runda och tränat som sjutton på fotgående. Hade med oss kamprullen och tuggsnöre som belöning. Diwa funkar bättre med belöning och fattar bättre, men så får man ha i tankarna att Sheeky faktist är mitt i tonåren och inte känner för att göra saker och har huvudet fullt med andra spöken och tankar.

Nu är båda trötta och ligger här bredvid i soffan och myser.

Senare ska vi över till Niclas föräldrar och hämta våran bil och lämna deras.

Ska ta och diska upp det sista nu efter allt kalasandet som varit i helgen.







RSS 2.0