Superkul helg!

Kom hem igår från ksyssningen med min finska flicka Minna, hennes syster och hennes jobbarkompis. Nu är jag för trött för att uppdatera om hela helgen men den so är nyfiken bör kika in här imorrn. Då kommer alla detaljer att avslöjas ;)



Människan är inte rustad för livet förrän hon har hittat någon att dö för

Ny vecka, mer träning, ondare i kroppen :)

Helgen var lugn och bra. Fredagen spendrades ensam med massa tvätt. Nu är allt tvättat så det är skönt iaf. Vid elva på kvällen fick jag iaf lite sällskap ;) Lördagen hos Sermon och hans tjej. försökte uppdatera min blogg sida med front bild men kom inte på hur man skulle göra så det gick inte nå vidare. Vi åt lunch iaf och fikade sen hem och umgås med Jonna resten av kvällen. Satt o pratade o åt pasta och lax. Efterätten blev fruktsallad med vaniljglass :D Sanna kom även över en stund hon med,lagom till glassen :P tjockis hon är ;P sen drog hon em o tofflade med Jimmy och jag och Jonna var åter igen själva. Vid elva tiden kom hennes man och hämtade henne. Efter någon till fick jag samma sällskap som dagen innan ;) treeeevligt ;)
Söndagen hemma hos Alex och kikade hur han hade det i nya lägenheten och åt lite godis o pratade om hans tid i lumpen lite och kollade på hans betyg därifrån eftersom han muckade i fredags. Sen hem o byta om, ner till gymet o körde rygg och biceps. Därefter hem o vänta på Alex så åkte vi o köpte mat och sen hem o kollade på en film. "whole nine yards" tror ja den hette. Gammal men den va riktgt rolig :D

Idag blir det träning vid fem och sen träffa Sanna när hon slutar jobba vid halv åtta. Måste bara komma på vad vi ska hitta på :) Hade tänkt basta men går inte för dom bygger om bastun tydligen eller nåt sånt sa hon. Blir väl glo tv o snacka skit som dom flesta andra gångerna :)

Imorgon blir det ocå träning som alla andra dagar och efter det hem till min finska flicka och kolla på utlandsresor i sommar :) längtar så himla mycke!!! Du o ja Minna mot världen HAHA!

Kikar även runt lite på internet efter bra o billig tv så om nån vet någon platt LCD 37 eller 42 tum så låt mig veta, allt är av intresse, även laptop om någon vet :)

Dags o avsluta här och smsa Sanna. Fått klagomål av henne att jag är seg på att svara på hennes sms :)


Det finns bara en av dig och det är du
Det finns bara en av mig och det är jag
Det finns bara två av oss och det är vi

Träning,träning och åter träning...

Gårdagen blev det träning som vanligt, dock själv för Jari jobba. Blev bröst,biceps,triceps och mage. Idag är planerna axlar,biceps och mage. Nyss ätit lite lunch,kyckling med ris och röd curry o lite wokgrönsaker. Helt okej :) Efter kvällens träning idag blir det film hemma hos David och sen bums hem till sängen o sova. Är så trött den här veckan!!! Imorgon ska ja o Minna kolla upp utlandsresa, fixa med körkortet och prata lite träning :) nu blir det ut o ta lite frisk luft :)


Don´t try to say you´re sorry, Dont try to make it right, Don´t waste your breath becuse it´s to late 

Snabb uppdatering

Nyss ätit lite lunch, träningen igår gick finemang, körde rygg o biceps. Idag blir det bröst,axlar och triceps.
Mina knän läker sakta men säkert, gör dock fortfarande ont när jag ska sätta mig på huk eller sätta mig på en stol o s v plus att dom fortfarande är vackert blåfärgade ;) Imorrn blir det filmkväll, torsdag ska jag och Minna vara hos henne och börja kika på utlandsresa till sommaren. Ska kolla lite hur vädret är i Thailand och är det inte alltför dåligt så blir det väl ett par veckor där. Måste fixa Minnas pass men den muppen är finsk medborgare så får se hur vi ska gå till väga. Dom stoppar henne på hemvägen från Thailand och skickar henne med direktflyg till Soumiland ;P och där försvann MInna :D
Nehej uppdatering klar, ska försöka uppdatera en sväng imorrn oxå, iaf om träningen. Körde gymet med Jari igår men han jobbar ikväll så blir att köra själv. Men resten av veckan blir det träning med honom igen. Känns som det kommer bli en tung vecka :D

Har fått höra tre dagar i rad att jag är "sockersöta tjejen" hehe. Komplimanger tackar man aldrig nej till :)



Tell them that´s me that make you sad, Tell them the fairytale gone bad...

Förvirrad

You change your mind
Like a girl changes clothes
you PMS
Like a bitch
I would know

And you over think
Always speak
Crypticly

I should know
That you're no good for me


Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up then you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up
You don't really want to stay, no
But you don't really want to go

We used to be
Just like twins
So in sync
The same energy
Now's a dead battery
Used to laugh bout nothing
Now your plain boring

I should know that
You're not gonna change

RSS 2.0