Jag blir så förbannad!!!



Hur falsk kan man vara egentligen??!! jag skäms över att vara din vän när du beter dig som du gör! usch!





Lill lördag

Är ju idag man ska festa inför helgen, är ju lill lördagen, men blir lugnt för min del idag. Ska åka iväg om en timme och lämna in mitt täcke på kemtvätten. Får ju inte plats att tvätta det i min lilla maskin här hemma. Fyra ca ska Markus hämta mig.

Har börjat prata lite mer med honom också om det här med körkort eftersom han ska hjälpa mig att övningsköra så vi ska väl gå på en sån där handledarkurs inom kort. Sen ut o tuta o köra :)

Efter det blir det ner till gymet as usual och köra ett pass. Dags att köra benen igen. Igår blev det bröst och armar. Blir ben,rygg och mage idag tror jag. Försov mig imorse från min morgon promenad för att jag sovit som en kratta eftersom jag drömt mardrömmar så antar att det blir en kvällspromenad ikväll också om jag inte har annat för mig och sen måste jag i säng tidigt så jag kommer upp imorgon till promenaden vid åtta. Är det någon som är sugen på att följa med så är det bara att höra av sig :)

Igår lagade jag mat till Sanna efter vi tränat och hon verkade nöjd, fläskfilé,potatis och sås :) blev ganska mycket så hon fick en matlåda med sig till jobbet idag och jag fick en portion till frukost nu när jag vaknade vid ett :)

Efter helgen ska jag boka klipp tid tills i slutet av februari. Måste låta håret växa ordentligt nu. Ska även färga det i samma veva.Ljusa upp hela håret.Har ju svart nu så blir typ ljusbrun/chokladbrun. Eventuellt lägger jag i ljusare slingor sen, dock INTE blonda utan mer guldbruna :) ska bli fin till våren o festen :) :) :)

Sanna och jag har även börjat spåna inför sommaren lite grann. Kan bli att jobba utomlands nån månad eller två. :) Magaluf,Ayia Napa eller något sånt ställe. Skönt o vara i sol och värme hela tiden.

Nehej nu ska jag bege mig till Valhalla och lämna täcket. Sen gymet o köra sig trött :)



You´re gonna miss me when I´m gone



>>Vic<<

God Morgon!

Nyss varit hos Sanna och lämnat en matlåda till henne. Ätit lite mjölk och crunchy till frukost men känner att jag skulle behöva både sova en stund till eller städa. Svårt val? ;)

Blev ingen tidig kväll igår iallafall. Kom till Sanna vid halv elva. blev lite snacka skit, kolla tv och blogga. Började smsa med Anders och vid ett tiden kom han förbi för att kolla på film. Innan det var det även en promenad till statoil på Vasavägen för att han var hungrig.

Hemma hos mig film och Anders drog vid fyra tiden. Prata lite med Mattias i telefon innan sovdags och sen krascha som en liten griskulting!! Väckarklockan ringer halv tio och det är dags att kliva upp för att hinna till Sanna o lämna hennes matlåda innan hon börjar jobba. Så nu sitter man här o känner hur ögonen går i kors...

Nej blir nog en powernap framför tvn iaf. Får slå på en tråkig film o ligga o glo lite. Njuta av att inte ha någon träningsvärk för imorron kommer jag garanterat ha det igen. Nej nu blir det filmen och sen träningen :)

>>Vic<<

Ännu en helg över

Som ni kunde läsa i mitt förra inlägg så skulle helgen bestå av lite fest,lite ut och äta och sen möte på söndagskvällen... allt stämde förutom att det blev en tre dagars fest som slutade klockan 5 på måndagsmorgonen :)

Festen på fredagen har jag berättat om, Lördagen blev äta på ming med Markus och sen gled vi bort till bowlinghallen o träffade min Sanna och Markus kompisar och deras flickvänner. Lugn kväll med bowling tänkte jag och Sanna som hade på oss "inte gå ut" kläder. Bullshit haha, det började med bacardi och cider på bowlingen, vidare till Harrys men för mycke folk, så hela gänget drog vidare till Centro och dricka mer cider och sambuca shots ;P sen vidare mot Time Out för att fylla på med lite drinkar :D drog oss mot Subway vid stängning och köpte fyllemat :) så våran lugna "inte-gå-ut-kväll" blev en rejäl krogrunda ist, inte för att klaga dock för det var både gott och roligt.

Söndagen vaknar vi hos mig och har varit duktiga ställt klockan på alarm på tolv så man kommer upp i tid efter krognätter. Äter frukost och sen går Sanna hem till sig för att tjocka sig och jag börjar städa efter fredagens fest. Sanna kommer tillbaka vid tre och vi sätter igång med tillagning av lasange :D klockan fem trillar en sliten Micke,en sliten Chrille och en sliten Dick in genom dörren.Även en Anders kommer med sin laptop och bunkrar upp sig vid vardagsrumsbordet. Ringer och väcker Raul (klockan 5 mpå eftermiddagen!!!) han kommer även han. Tant Lina var med oxå.  Sätter oss ner och börjar gå igenom förra helgens kryssning och tror vi kom fram till ganska bra svar och idéer. Vid sju sitter vi fortfarande o babblar och inser att jag inte kommer att hinna över till Dominique o äta smörgåstårta :(  vid åtta börjar väl folk få träsmak i arslet och vill röra sig hemåt. Diskussionen börjar då om vad vi ska lägga energi på på kvällen och för ovanlighetens skull så kommer vi fram till att vi ska festa :P så söndag och vi korkar upp två vinflaskor, två gin flaskor, en rom flaska från Anders, en kaffelikör och bananlikör från mig :) Försöker övertala Chrille att stanna o festa med oss och han är nästan sugen när han vet att han får en ginflaska av mig och frukost :D men han ger vika eftersom han redan kört sin tredagars,så han dricker ett par groggar och får skjutsen sen av Dick.
Vi bjuder Linas kompis Rosanna och John, en kille som jag börjat lära känna som jobbar i baren på Lotus.

Efter några drinkar och ännu mer vin och lite drinkar till så börjar hungern ta till så vi tar promenaden ner till Time Out och köper lite nachos och mozarella sticks och pommes vid ett tiden på natten.... Och ett par drinkar till ;) Sen hemgång... för en del ;P Anders bangar på stan redan eftersom han bor där och går upp till sig, Sanna drar sig också hemåt så jag,Lina,Rosanna och John fortsätter hem till mig för att köra Twister :) fem i morse gav vi upp och John cyklade hem och vi andra tre flickor kraschar i min stora sköna säng :D den kändes dock inte så stor på morgonen för Rosanna och Lina verkade gilla att ta plats ;)  Upp o hoppade vi eett nångång tror jag och ner till pizzerian och köpte frukost och hem till mig och tjocka ner oss på soffan och kolla film o halvsova. Hemgång för tjejerna efter några timmar och jag startar ytterligare en städning efter ännu en fest.

Är väl sovdags snart så man kan sova på natten och vara vaken på dagen som alla andra normala människor. Imorgon blir det nog benpass igen eller armar och rygg. Kan inte bestämma mig än.

Take care as usual och sov gott!!

>>Vic<<




Helg :)

Så nu är jag faktiskt lite bättre på det här med att uppdatera min blogg ;) blir så förbannat jobbigt att blogga om flera månader tillbaka och det tar sådan tid så nu ska vi försöka dra ner på det :)

Nyss hemkommen från gymet med Sanna. Precis ätit lite spagetti o köttfärssås hemma hos henne och om en stund bär det av hem för att städa efter gårdagens fest :) började med tjejfest men så trilla det in ett gäng killar så den tjejfesten blev de inge mer av då :) va väl ca 15 stycken som satt hemma hos mig och festade och sedan gled vi ner på stan o Lotus. In och dansade och sen en sväng till Time out o sa hej till markus :) tillbaka till Lotus sen och dansade järnet ännu mer!! Klockan två, promenad till Subway för att köpa smörgås och vänta på att Rob och John skulle sluta jobba på Lotus för att följa med oss på efterfest sen. Hem en sväng o hämta mer sprit och sen bar det av i lilla Forden bort till LillMicke. Där var det ett gäng folk redan och sen kom även hans granne Robin in. Lina somnade i sängen och så vitt jag vet blev hon kvar där sovandes hela natten ;P kom hem fem imorse och låg i sängen till 6 tiden o smsade lite med John och pratade med Mattias i telefon. Underbar kväll med roliga människor.

Vaknade två på dan idag, inte det minsta bakfull och pigg som en mört! :D så det blev kliva upp ur sängen,ut med hunden och sedan en sväng med Sanna till gymet. Vi körde ett skööööönt benpass och mage ;P fit for summer -09 hoppas vi på :) jag ska banne mig få på mig min Rip Curl bikini fan!!!

Så denna lördagkväll blir enligt planen att bli bjuden på restaurang av markus :) tror det blir ming :) efter det bär det at till bowlinghallen med Sanna och Markus och hans kompis David och några till som jag inte vet vilka det är. Tre banor hade dom iaf bokat så det är väl några stycken :) får se om Anders vill följa med oss också...

Imorrn är det möte med Partycrew för att gå igenom förra helgens kryssing och se hur vi kan förbättra oss o s v . Innan det blir det bröst,axel,rygg och magpass för mig o Sanna nere på gymet, och sen ska vi laga lasange :D:D:D

Nu ska jag äta upp och röra mig hemåt så jag inte kommer försent på middagen :)

ha en trevlig helg allihopa!

Take care!! / Vic


Gymet ---> Mc Donalds ---> Soffan

Nu är det dags att börja blogga lite igen faktiskt, jag är riktigt dålig på det. Om jag bara hade internet hemma så hade det varit mycket lättare. Men får köra en uppdatering sen någon månad tillbaka nu när jag ändå ligger på soffan och väntar på att tvätten ska bli klar.

December månad hände inte så mycket. Lite pepparkaksbak i mitten av månaden med vänner när vi bakade och drack öl. Slutade med pepparkaks utdelning på krogen :P

Julafton spenderades hemma hos pappa med Diwa. Hon fick julklapp även hon. Ett långt rep med en boll att tugga på :)
Pappa fick en ny fin radio att ha i köket när han sitter och dricker sitt morgonkaffe, den han hade var så gammal att jag minns den nog när jag precis börjat lära mig gå :) så det var dags för en ny sådan :) Själv fick jag en urmysig filt i fleecematerial, tänk att min far är så duktig på att förstå vad jag vill ha :) mysiga filtar och kuddar är ju bland det mysigaste som finns :) :) :)
Efter god mat och julklappsbyte så bar det av in till stan igen vid sju tiden för att byta om och bege sig ner på Time Out och jobba natten där. Hade jättefina tomtekläder på mig som ja fått låna av Dompan :) kort tomtekjol och tomtebolero med luva :)

Juldagen spenderades på Flaneur och så mycket mer hände det inte under julhelgen.

Nyår kom min far hem till mig och vi satt hemma och kollade på tv och väntade in tolvslaget. Korkade upp champagnen och tog med oss Diwa och gick ut o kollade på raketer. Är så glad att jag har en hund som älskar raketer. Hon blir helt exalterad och hoppar runt och tittar på dom :)

Januari 2009... Nytt år och nya tag som vanligt. Nu ska massa löften infrias o sånt skit. Jag har lovat mig själv att göra så mycket som möjligt för att komma in på räddningsverkets SMO utbildning. Jag hoppas jag kommer in till hösten men tänker inte stressa mig själv för nån gång når jag mitt mål. En del att göra inför högskoleprovet också :/

Träningen 2009
Varit sjuk över en månad nu men har precis ätit klart en kur med penicillin så nu är det full rulle på gymet igen. Precis innan jag blev sjuk i början av december fick jag mitt nya tränings schema. Men blev ju sjuk så hann inte börja med det då :( Nu är jag på gång iaf, kör på schemat. 6 pass i veckan med styrka,kondition och intervallträning. Ska köra på ordentligt med tillskott nu också. Har aminosyror hemma nu som jag tar de dagar jag tränar men måste köpa hem mer protein. Även ALA tabletter måste införskaffas så detta förbannade sötsug försvinner!!! Såg en ny medlem i Strength Nutrition familjen idag när jag var nere på gymet. "Push Extreme" . Är väldigt nyfiken på den och funderar på att testa den. Kika in ni med om ni är nyfikna: www.strength.nu

Den gångna helgen begav jag mig ut på det baltiska havet för att hjälpa till som funtionär på en kryssning. Var ansvarig för att korridorena på båten var bevakade på något sätt av någon personal under hela resans gång. Fredagsmorgonen börjar tidigt. Kl.09.00 ringer klockan och det är dags att gå upp för att möta Anders och de andra i Partycrew och bege sig mot båten. Att kliva upp nio på morgonen är inga som helst problem, så länge man inte gått och lagt sig fyra på morgonen för att man spenderat natten på akuten med Jimmy, Sanna och Chribba p g a att Jimmy fått allrigichock av något hemma i hallen där han renoverar så han fick gratis taxi upp med ambulansen. Vi åkte upp o höll han sällskap o lekte med plasthandskar och blodtryckspumpar :)
Åter till båtresan. Kliver upp nio. Packar,duschar ner på stan,växlar pengar till vad dom nu heter vet jag inte men jag kalla dom för "Rigapengar" helt enkelt. Riga fick en massa nya ord när jag var där. Människor som bodde där var "Riganer" . Det som fanns där var "Riganskt"  Så efter växlande av pengar och promenaden till Anders bar det då av till stationen där vi tog tåget till Västerås för att hämta upp resten av gänget som skulle med o jobba crew på båten, Micke,Chrille och Dick. Hela resan var helt grym sen och det är svårt att förklara men finns bilder på min facebook eller på www.magaluf.nu för den som är intresserad. Där ser man röjet :)

Nu sitter man iaf här, väntar på sista tvätten och sen ska man krascha in i sängen. Imorrn är det gymet igen med Sanna. Hon har börjat träna med mej nu och det är så sjukt kul att ha någon att träna med så man kan pusha varandra :)
Imorrn kommer Daniel hit och hälsar på från grannstaden :) blir väl äta mat och umgås. Fredag = FEST!!! Jag,Minna och Sanna goes Etuna round! Skönt o härja lite med tjejerna nu :) vad för mycket pojkar på båten :P Inte för att man ska klaga men ibland blir det liiiite för mycket ;)

Lördagen träning med Lina. bodyattack och kör nog gymet en sväng också om jag inte är för trasig sen fredagen ;) Lördag kväll ville Markus bjuda på middag så det kan nog bli alla tiders trevligt :)

Söndag möte med Partycrew för en sammanfattning av förra helgen på havet och se hur vi kan bli bättre på att festa och ta hand om partypeople :D

Nu ska jag hämta tvätten och ta en rond mot John Blund :)



Framtiden händer inte, den skapas...



RSS 2.0