Full fart i helgen!

Lördagen var så sjukt kul och grym. Hade våran stora födelsedags fest då. Ska försöka komma åt en datorn imorron så ja kan skriva mer detaljer.. dock inte alla ;)

Sov gott!!
Sköt dig själv o skit i andra>>Vic<<

Länge sedan

Nu var det evigheter sen jag uppdaterade här. För en vecka sedan klev jag över sträcket att vara närmare 30 än 20. Iaf enligt min brorson Jimmy, själv tycker jag att jag är mittemellan. :)

Födelsedagen var spenderades först hemma hos mig med fika folk. Först kom Lina. Strax efter dök Jonna upp. Efter ett par timmar kom David och sedan kom Jimmy och Sanna. Fika långt in på kvällstimmarna. Vid midnatt begav jag mig ner mot stan och Time Out där Anders,Sandra,Isa,Aspman och Micke satt o alkoholiserade sig. Dags för mig att komma ikapp och det slutade med en promenad hem på morgonen vid sju tiden efter en lång fest natt :) Sova några timmar, pappa skulle komma tolv så va tvungen att kliva upp vid elva igen. Inte det minsta nykter. Men hade en trevlig fika stund med pappa iaf. Förra gången han kom o vi skulle fika på fars dag så var ja också onykter efter en lång fest natt. Dags o skärpa sig innan släktkalasen :P

Fredagen var det homeparty hemma hos Carina med ett gäng tjejer. Sån där home försäljning. Denna gången var det ljus med olika dofter så köpte på mig två paket, två olika dofter med sex stycken ljus i varje. Ser fram emot att få hem dom. Så lite homeshopping o dricka vin på fredagskvällen.

Lördagen var riktigt seg efter två dagars festande. Låg mest o vilade hela dagen innan jag skulle börja jobba klockan nio på time. Markus kom över en sväng vid sju och drack lite kaffe.

Natten gick bra att jobba på time och det var lagom med folk. Vi hade en ny vakt som var väldigt trevlig,Keijo, som jag pratar lite med nu efter :) Tränings intresserad som mig,trevligt att fortsätta prata med även så här utanför jobbet :)

Söndagen skulle det ha blivit att fixa musik och titta på film hos Micke men musiken tog för lång tid så han inte med filmen. Vilket betydde att Micke fick stå ut med mig på måndagen igen ;) då blev det film och matlagning. Efteråt popcorn och blåbärsmuffins som mamma Helena bakat :) Hon kan få va min mamma med ;)
Promenaden hem med Diwa.Hade börjat komma lite smått med snö så hon va överlycklig. Tur man har en svart hund så man hittar henne i snön. Väl hemma lägga sig i sängen o läsa lite serier med Nemi. Bästa tjejen som finns!Klockren!! Smsa lite med folk som jobbar natt o sen släcka lampan o vänta på att john blund ska klubba ner mig.

Måndagen ringde dom från time så fick hoppa in o jobba dag med Elin. Fanns inte så mycket att göra men gick o småplockade lite här o där.

Gårdagen, rätt lugn. Fixade lite mer saker för festen på dagen. Träning vid fyra o sen kom David över med mat från pastahuset. Gott gott men kändes inte så bra o trycka i sig efter träningen  ^^ Resten av kvällen spenderades hos Larsa för att fixa lite mer musik till lördagen. Hemma fyra i natt ca.

Väckt vid vid tolv av Jimmy som ringde på dörren. Hade velat sova längre men hann inte med tanke på allt som ska göras idag. Handla ballonger o annats krafs till festen. Tilltuggen får köpas på fredag tror jag,då det även är dags att köra över högtalare och koppla uppp dom och lampor etc i festlokalen :) nu är det inte länge kvar och jag ser framemot det riktigt mycket :) hoppas det blir lyckat!

Nu ska jag röra mig hemåt och äta något innan Daniel kommer o hämtar mig så ska vi shoppa festsaker :)Scars remind us that the past is real

RSS 2.0