Sista dagen

 

 


 


Idag är sista dagen på Twilfit i Eskilstuna. På onsdag börjar jag min nya tjänst i Uppsala i St Pers gallerian.Har nog inte ritkigt förstått än att det är min sista dag här idag. Man är ju så van att vara här dag ut och dag in.

Ikväll är det även sista kvällen på Underbar i strängnäs. I alla fall för någon månad framöver. Jobbar fredagarna i Uppsala så kommer inte hinna eller orka ta mig till strängnäs för att jobba natt då också.

Förra helgen var egentligen sista helgen på Time Out också men Andreas behövde vara ledig på lördag så dom får stå ut med mig en kväll till ;)

På måndag bär det av mot Uppsala. Som jag längtar!!!Men ska försöka vara en flitig besökare här hemma i Eskilstuna också så man inte glider ifrån sina när och kära. Måste bara komma igång med boende och ekonomi först innan jag tar mig tillbaka på rutin. Har fixat dagisplats till Diwa så det är klart det med. Tjocken o Lillskit får flytta till pappa och bli bortskämda där.

Nu är min lunch snart slut, blev en kycklingsallad med feta ost. Dock mest sallad och fetaost va det i den. Kycklingen fick man leta efter. Men god var den. Nu blir det fika efter maten. En toscabulle. Dom är godast!

 

 

Dagens citat

Barn börjar bli stora när de ställer frågor som det finns svar på...RSS 2.0