elva fika!





 

 

Lite te och värktabletter då till elva fikat ;)






 

 

 

 


God (gäsp) morgon!





 

 

Är förbaskat trött idag!
Trycka i sig frukost nu så man höjer blodsockret.
Uppdaterar om dagens outfit sen på lunchen, för just nu är det morgonrock och har inte bestämt mig än vad som ska klä min kropp denna dag.

Jag undrar om man kan bli tröttare på morgonen av att man drömmer mycket på natten?
Inatt har jag drömt massa konstiga och roliga saker.
Vad är det knäppaste/roligaste/hemskaste du drömt?




 

 

 


Sen lunch update!





 

När jag anlände till jobbet imorse visade det sig att en av mina kollegor låg hemma med halsvirus så dvi var en man kort. Jag och chefen fick rejsa på själva. Sara kom in några timmar och lekte lager råtta med tanke på att vi skulle få en jättestor leverans efter förra veckans medlemsdagar.
Dagen har rusat förbi. Tog kortare lunch, men pannkakorna smakade lika bra ändå ;)
Fick massa saker från vanliga huvudlagret med egna saker. Sen Fick vi även påfyllning av Abecita "little wonder". Den är ett under!! Har ett exemplar med mig hem idag ;)
Ett måste under linnen och tunna tröjor i sommar eftersom den inte känns och inte är varm som vanliga vadderade bh:ar.


Här är den!





Vi fick även in lite nya Calvin Klein underkläder
Jättefina och söta i benvitt med spets på. En t-shirt modell med bygel,en bygel lös och en massa söta 149;- trosor!
Kika gärna in på våran hemsida och titta runt vad vi har för fint :)

www.twilfit.se



Lite förmiddags fika hade vi tid med, sådär 5 minuter i alla fall! Våran underbara chef hade tårta med sig som det bjöds på!
Marsipantårta!Mums!

Dagen rullade på och budgeten är klar,känns sååååå toppen!
Lite snurrigt hade vi dock med leveranserna då det var fel på större delen av alla följesedlar som kom. Men Sara våran klippa löste det efter lite klia i huvudet och prata med sig själv i källaren och några mail senare :)


Nu har kvällsmaten just trillat ner i magen. Idag blev det spagetti och köttfärssås.
Det börjar lukta vår och sommar ute.
Det luktar nästan lite magaluf så här dagen innan valborg.
Det luktar sol,värme och alkohol. Folk är på sitt bästa humör!
Idag har varit en toppen dag om jag ska sammanfatta allt,trots lite värk i kroppen av viruset som min medicin håller på att jaga ut det sista av! Men nu jäklar ska viruset utrotas!!!Kick ass!!! ;P


Niclas ligger på soffan och kollar på hockey så jag tror jag låter han ligga kvar där och gorma åt tv:n en stund till och tar mig själv en lång,varm och skön dusch! Sen blir det nog lite mys och planering av valborgskvällen.
den ska tillbringas med hans arbetskamrater.Mat ska lagas och nyktert ska det vara. Hela sällskapet jobbar ju hela helgen!


Nu duschen!

Hoppas ni har överseende med denna sena lunchupdate (typ åtta timmar sen) ;)



 

 

 

 


Just det!






Nu när jag börjat bli mer aktiv här så får ja väl bli som större delen av de andra bloggarna, att skriva om dagens outfit ;P

Så dagens outfit:

Svart tunn klänning med långa ärmar och knappar bak på ryggen, Gina Tricot

Svart lack leggings, Gina Tricot

Gråa tunna strumpor, Twilfit

Svarta stövlar med nitdekoration, Skopunkten.

 

 

Sen får vi se när jag avancerar mig så högt att jag hinner och orkar ta bilder på outfitsen :P

haha!

Hörs på lunchen!

 


 


 


Frukost






 

Nu är det frukost!
Rostad macka med kalles randiga... eller ja jag kör ju budget varianten så Willys randiga då! till detta ett stort glas oboy. Som grädde på moset blir det en tallrik fil och en frukt efter det.
Allt är klart för att bege sig mot jobbet snart. Matlådan packad (blir pannkakor från igår). Sminket på plats och mobilen laddad. Lite spray i håret så är jag i toppform för att sälja underkläder hela dagen!
Gissar på att det blir en lunch uppdatering senare idag :)





 

 




Snart middagsdags





  

 

Tänkte vara smart att börja förbereda maten tills Niclas kommer hem. Pannkakor hade ja tänkt göra. Enkelt och få ingredienser. Och tro det eller ej, av dom ynka få ingredienserna hade jag inte allt hemma!! *mummelmutter*
Inget mjöl,var bombsäker på att det fanns hemma! gjorde ju pannkakor för några veckor sen! Eller så har han gömt det när vi möblerade om i köks skåpen igår. Aja mjölet är beställt nu via sms och jag får bege mig ut med dom två fyrbenta så länge. Regnar gör det också!
Vilket får mig rakt av att tänka på gummistövlar som jag inte har. Någon som har idé på var man kan köpa snygga sådana? :) Please tell me! Behöver till voffepromenaderna men även tilläckligt snygga för att passa till ett par jeans på en stadsrunda :)



 

 

 

 


Update






 

 

Disken är klar nu
Sitter och lyssnar på musik vid datorn och tittar på mina älsklingar som ligger och sover brevid mig.
Där ligger dom och anar inget ont om att ikväll blir det kloklippning när Niclas kommer hem från jobbet.
Oj vad hatade vi kommer att vara då!
Snart är det dags att kliva upp ur soffan och byta lite sängkläder och försöka få ner dom i tvättkorgen som redan har ca en halvmeter över kanten..... tvätta på lördag.... Flera dagar kvar!!!
Sortera lite kläder idag också. Jag känner mig lite piggare efter ett par dagars sömn. Kanske viruset i kroppen håller på att dö ut och medicinen kanske börjar hjälpa? Ja det ser så ut! :)



 

 

 

 


Sista lediga dagen






 

 

 

Nu är det onsdag vilket innebär att jag är ledig sista dagen på denna ledighet. Jobbar torsdag och fredag och sen ledig lördag igen. Jobbar söndag!
Idag ska jag njuta av det fina vädret ute när jag ligger inne och kurerar mig och står vid diskbänken och diskar. Kanske träffa Johanna en stund på eftermiddagen för en promenad med hundarna..
Hannes säger ja skriver så förbannat långa inlägg så ska börja ändra på det ;)
Idag beger sig Jens o Rolle ner mot Spanien med den lilla Clion.... Jag undrar om deras resa kommer vara lika dryg som våran uppresa... Jens verkar överlycklig nu iaf över att få åka ner... får se vad han tycker om ca 12 timmar... :P

Nu diska!



 

 

 

 








Virus och värk!






 

Har en förbannat jobbig virusinfektion i kroppen! Det värker i kroppen 24 timmar om dygnet och jag är konstant irriterad och trött och hängig. Lever på 3 ipren,8 alvedon och 2 virushämande tabletter per dygn,plus en massa sömn! Jag hoppas denna infektion vill ge med sig snart! Känner mig inte alls social och trevlig mot Niclas här hemma. Värk gör en ju inte på det bästa humöret. Sov till ca 14.00 idag och har nyss ätit frukost. Vilket betyder att jag sovit i 13 timmar ca. Skulle nog lätt kunna avverka 12 timmar till! Men jag väntar på att Niclas kommer hem från Sthlm innan ja kryper ner igen.


Förutom detta mår jag då otroligt bra. Trivs med min livssituation helt fullt nu!
Jobbet rullar på och från och med lördag är jag fast anställd :)
Plockar in lite saker från min lägenhet ute i Gimo in till stan, smått som smått. Jag är ju mest här inne nu för tiden. Vi har blivit en familj nu helt enkelt. Vi fyra. Han och jag och voffarna :)

Planen att börja träna och köra dieten från 1 maj får vi se hur det går med. Prio ett är att få ur detta virus först. Tänker inte ge mig in på varken träning eller någon kostplan utan att vara fullt frisk innan. Då känns det som att det kommer att skita sig.

Känner mig för seg i huvudet nu för att skriva mer men en liten uppdatering har ni fått iaf. Hoppas ni är nöjda med den så ska jag försöka igen lite senare!








Magaluf på övertid och Eurotrip




 

Den 11 april åkte jag och hästen ner till magaluf för att spendera fem dagar i paradiset med alla underbara människor där nere. Det va toppen hela veckan förutom min halsfluss som kom 3:e dagen men lite medicin så var det fixat. När vi sen skulle åka hem på torsdagen den 15 april så blev det stopp.
När jag skulle checka ut från hotellet så sa dom i receptionen att "kolla så ert flyg går för det har varit vulkanutbrott på island och hela england är avstängt för flygtrafik"
Jaja tänkte jag, det är england det. Det är ju en bra bit från Sverige. Men icke! Dom hade stängt av luftrummet över hela skandinavien och allt eftersom timmarna gick så stängdes större delar av europa också ner för flyg. Hade väl ingen vidare panik första dagen utan tänkte väl vänta ut vulkanen och flyga hem om ett par dagar. Så var planen. Men allt går ju som sagt inte som man planerar. En helg senare och vi är fortfarande strandsatta i paradiset. Det var ju i alla fall rätt ställe att vara strandsatt på. Hellre det än London eller nåt annat kallt ställe. Kollade upp bussar och tåg genom europa och fick tag på buss som skulle gå söndagen den 25 om flygen inte kommit igång till dess.
söndag morgon åker vi in till Palma för att leta flyg i alla fall över till fastlandet och barcelona för att därifrån sen ta oss vidare. Vi har sån tur att det finns biljetter kvar och vi köper dom direkt!
Checkar in och går bort till gaten för att vänta på ombordstigning. Längst fram i gaten när vi precis ska kliva på planet och ser det utanför fönstret så stänger dom ner hela Palma och Barcelona flygplats. Så det var bara att returnera biljetterna och åka tillbaka till magaluf för ännu en kväll att spendera där. Som plåster på såren fanns det mamsens smörgås tårta när vi kom tillbaka från flygplatsen :)
Så under söndag kväll letar vi runt och till slut kommer vi fram till att vi hyr en bil, tar färjan med den över till barcelona och sen därifrån bilar upp till sverige.
Det var en sjulhelvetes lång resa. 24 timmar, ja det gick ju rätt snabbt dock men det var segt att sitta i en liten renault clio med 4 personer och full last med bagage. Men hem kom vi i alla fall. resan flöt på smärtfritt förutom utrymmet i bilen och att ena chauffören somnade framför ratten när vi andra sitter och sover. På autobahn dessutom. Var nån decimeter från att smälla in i en timmerbil. Det var rikigt läskigt!



Nu är jag i alla fall tillbaka här hemma i sverige. Första dagen på jobbet idag. Känner sig som en nyanställd när man inte varit här på ett par veckor. Hittar hälften i butiken! Men vi har fått in massa nya fina saker. Bl a Little Wonder från Abecita. Den är helt fantastisk och helt underbara färger!
Badsortimentet är även komplett nu och det har kommit in en hel del fina saker :)
Det är TS veckor och vi hoppas på full fart i butiken! :)
Vi bjuder på godis och värvar medlemmar för fullt.


Ska föröska att få hem hundarna lördag kväll eller söndag eftermiddag. Saknar dom så otroligt efter den långa resan vid medelhavet!

Nej nu ska jag gå och äta en frukt innan lunchen är slut. Lite fruktsocker har ingen dött av har jag hört! ;)

Take care, Over and out!






 

 

 






Ny design på bloggen!





 

                 Hoppas ni gillar den nya desigen :)

Har precis ätit lite mellis.Korv med bröd och mjölk till det. Tänkte ta mig en dusch/ett bad snart om inte Totte hör av sig snart så vi kan åka och lämna hundarna där. Jobba imorgon igen och han och Annika är ju deras nya dagvakter :)
Ska åka och hämta lite mer hundsaker på vägen dit också.
Jag tror att Tyson har blivit bättre på att inte kissa inne. En känsla jag fått. Men jag tror det stämmer.

Senaste dagarna har jag funderat mycket på att jag verkligen vill bo i hus. Jag trivs jättebra ute på landet som jag bor nu men jag bor lite för litet känns det som. Jag vill ha ett helt hus med trädgård och allt det där. Uteplats och fritt för hundarna att springa runt hur dom vill inne på gården.

Påsken har också passerat. Tror inte att jag åt överdrivet mycket mer godis bara för det. Känns nog mer som att jag åt mer godis innan påsken började. Samma tanke som slår mig varje påsk slog mig i år igen,  undrar hur mycket mer pengar tandläkarna tjänar efter påsk. Några veckor efter påsk när Karius och Baktus byggt bo ordentligt i alla små barns friska fina mjölktänder. Kan man vara säsongstandläkare? Bara jobba som det månaden efter jul och månaden efter påsk? Och resten av året ha ett välbetalt annat jobb. Så jag undrar om deras uppåt kurva är dessa två månader.

Svängde in till jobbet en snabb sväng för ett par timmar sen och lämnade lite pengar och pratade med hemkomna chefen som varit på utlands semester.
Personalmöte preliminärt den 19. Inte att glömma! Måste börja använda min kalender ordentligt, plus blocket som jag fick av Amii för att jag alltid är så tankspridd när jag har massa saker att göra ;)
Fast jag har ju fått mer ordning på mig själv på senaste det tycker jag faktiskt. Även utan små notes och kalendrar och alarm om saker hit och dit. Fast lite påminnelser om saker lite då och då skulle ju inte skada dock!

Jag vill lära mig spanska men har inte riktigt tiden til det. Har inte tid att studera i en skola och det finns inte på distans heller. Undrar om man ska sätta upp lapp på typ mataffären och se om det är nån student som vill tjäna en slant på att lära mig språket?Kan man göra så?

Hundarna har börjat favorisera sig nu här hemma. Diwa håller sig till Niclas och Tyson är min svans. Vägde dom för ett par dagar sen. Tyson ligger på 25 kg och Diwa ligger på 23 kg så dom är ganska jämlika på vikten. Men jag tycker Diwa ser mindre ut iaf.
Satt och diskuterade hundraser med Niclas för ett par dagar sen. Han skulle vilja ha en Yorkshire Terrier!!! Kan nån säga till han att den hunden inte är söt? ;P Bättre med en engelsk bulldog tycker jag!

Nu måste jag ta mig en tur in i duschen. Hittade min brun utan sol för ett par dagar sen så tänkte ge den en chans så att man kanske ser lite piggare ut.





This is it!

Från apoteket. Runt 50 kr.

Denna är superbra!
 Något jag starkt kan rekommendera. Det är brun utan sol och fuktlotion i samma. Som dom flesta säkert vet så är ju nackdelen men vanlig brun utan sol så att man får fläckar på det ställen på kroppen som man torr på. Men eftersom den här innehåller fuktlotion så slipper man det :D


Testa den gärna ni också och säg mig vad ni tycker!





 

 

 

 


RSS 2.0