Proppmätt!





 

 

 

Har precis ätit en stor tallrik med chili con carne. Känner att den där tröttheten som man brukar få efter maten, sakta kommer smygandes. Men jag har inte riktigt tid med att vila efter maten. Ska snart iväg och läman hundarna eftersom jag jobbar imorgon igen. Nu är ledigheten slut. Jobbar tre dagar och sen är jag ledig en dag igen. Snart är det påsk också. Hänger faktiskt inte med riktigt i år på alla dessa högtider!
Har faktiskt inte ens koll på om det är vardag eller helg heller. Men jag gissar på att det blir så när man jobbar i butik som har öppet sju dagar i veckan.Blir ju inget riktigt 7-16 jobb måndag till fredag liksom. Men det är samtidigt skönt att ha lediga dagar mitt i veckan istället för bara helger. Då hinner man göra vardags saker utan att behöva känna sig stressad av att man ska hinna saker före eller efter jobbet.





Känns nu igen som att våren börjar titta fram. Morgonpromenaden med Diwa och Tyson blev utan jacka. Bara en tjocktröja ute i solen. Det var riktigt skönt!
Tror att hundarna också känner på sig att det börjar bli vår. Dom är lite tokigare än vanligt! Busar med allt och alla och varandra.
Vårpirr till alla!!
Dock har jag inte sett någon mars katt än som går o gapar. Men det hinns nog!

Börjar känna att jag etablerar mig ordentligt i lägenheten nu. Börjar känna att det är "hemma" på riktigt.
Saknar lite saker som ska göras för att allt ska få mysfaktor men det kommer det med.
Hoppas på att få en sambo om några månader så jag har råd att ta hela våningen med två rum extra utöver det jag har nu :) I så fall blir det ett rum med en stor bar, vardagsrum och matsalsdel, ett kök och sovrum med öppen spis.


Har just haft en pratstund med Jonna. Pratat om Christoffer och sjukhusbesök. Lillkillen. Är på Astrid Lindgren igen. Sån klump i magen man får, särskilt när det gäller små barn. Tankarna är hos honom och familjen närmaste dagarna!


Känns lite som jag tappade fokus nu när vi pratat i telefonen...


Får uppdatera mer senare eller en annan dag



 

 

 


Rösta på mig!!!!





 

Kom igen och rösta på mig nu då!!!

Klicka på länken nedan för info vad det gäller

http://www.100procentparty.se/profil/index.htm


Smsa sedan PARTY 26 till 72 697


Kom igen läsare!!! Hjälp mig att vinna nu! :)


Kvällsbloggen





 

 

Nu är det alldeles strax dags att bege sig hem mot Gimo. Ska bara packa lite saker och åka förbi hos David&Johanna och hämta Tysons tratt som blev kvarglömd där tidigare idag.
David har varit här en sväng idag och hälsat på eftersom Johanna var iväg på möte och Niclas var och jobbade. Så vi satt och kollade på lite klipp på youtube. Pratade partybåtar och Magaluf och han åt kebab. Skräpmats dag idag enligt han eller hur han nu uttryckte sig :)

Måste få bukt med Tysons kissa inne problem. Han gör det inte för att han vill markera revir eller nåt sånt. Han gör det mest när det kommer folk så han blir jätteglad och inte kan hålla sig eller ibland verkar det som att han bara helt enkelt inte kan hålla sig fast man varit ute med honom. Ställer man fram en skål med vatten så dricker han tills den är slut. Precis som ett barn som får dricka. Ger man honom mer så dricker han ännu mer.
Är det någon som läser detta o har nåt tips på vad man kan testa för o få stopp på det så hojta gärna till!

För övrigt så trodde man att våren var på väg igår. Tittar man ut nu så känns det väl inte direkt så när man ser snön som blåser för full karutta utanför fönstret! Visst ja älskar snön men den kan väl bestämma sig om den ska stanna eller försvinna?

Nu är det dags att packa ihop och åka hemåt.


21 dagar kvar


Gonatt!




 

 

 

 


Söndag som känns som måndag





 

 

Varför har jag kännt ända sen igår som att det är en dag för mycket? känns liksom som att gårdagen var söndag och idag borde det vara måndag? aja gårdagen jobbades det till kvart i fem. Sen puttrade jag och Niclas ut i röda faran till Gimo o hängde lite hos mig ett tag. Sen åkte vi in till stan igen. Förbi Ica Väst och handlade lite saker. Sen gjorde vi hemmagjord pizza :) så gott så! skulle kolla på "Luftslottet som sprängdes" som vi slog på när vi började äta men Niclas somnade direkt efter maten. Så jag kollade en stund själv och sen blev det att släcka o sova ist.

Nu blir det att plocka in disken och sen gå och möta David.


more to come



 

 

 

 


Så var det dags för lunch






 

 

Dags att peta i sig lite mat. Kött, potatis och tzasiki. Behövde inte laga matlåda igår, mat fanns klart att ta med till jobbet. Sånt gillar vi.



Over and out



 

 

 

 


Fika





 

 

 

Nu är det elva fikat, lite sent dock. En kopp söder te blir det. Mums!






 

 

 


Fredagsmys





 

 

Äntligen är det fredag. Slutar 15 idag så det är tidig helg och fredagsmys för mig.. Jobbar imorgon mellan 12 och 17. Sen är det ledigt fram till torsdag. Skönt, då blir det mys med hundarna i några dagar.

Igår var jag på möte med Micke och Tina som kom upp hit till Uppsala och hälsade på. Satt och pratade om att jag evetuellt ska börja sälja kosttillskott. Vitaminer och sånt. verkar intressant så jag ska fundera på det.

Resten av kvällen bestod av soffhäng och titta på Gordon Ramsey. Han har ju riktigt bra tvprogram!

Nu är det dags att bege sig upp i butiken.

Ha en bra dag gott folk!



 

 

 


Godmorgon!





 

 

Är riktigt trött idag! Ska jobba till 19. Kommer bli segt sista timmarna känns det som.

Har precis varit och lämnat hundarna till Johanna.
Diwa levde rövare i natt och hade ner en plastskål som stod på bänken! Trodde det var Tyson först som sprungit in i nån vägg o glömt tratten han fick igår.
Men Diwa kan va busig hon med.

Dagens lunch bli pannkakor. Mums!

Har en ny praktikant på jobbet som ska vara hos oss i 4 veckor.
Lanserade DKNY nu i måndags. Ska bli intressant och se hur det går med försäljningen av det märket.

På torsdag är det löning. Har lagt undan två boxar med säsonger av The Hills. Säsong 2 och 3. Längtar tills jag får pengar att hämta ut dom.

Dags o platta håret och bege sig till bussen!


Enough!



 

 




Ledig två dagar





 

Är ledig två dagar nu men känns som att jag har fullbokat iaf. Är hos Niclas nu. Vaknade för ett par timmar sen. Skönt o sova ut. Skitkul att fortsätta sova när man hörde honom dona o skulle iväg till jobbet vid 6 tiden i morse hähä!!^^ skadeglädjen är den enda sanna glädjen finns det de som säger ;P Fast lite synd om honom tyckte jag faktiskt!


Senare efter fyra fem tiden ska jag mötas upp med Totte så ska vi bege oss ut till min skog och umgås. Städa ska jag också göra en sväng då Keijo kommer och hälsar på mig imorgon vid lunchtiden.
Så lär ju bli umgås med honom några timmar på dagen. Sen är det bara att börja förbereda för onsdagen då det där dags att jobba igen.

Nu om en stund ska jag ta mig in till stora staden för att köpa lite saker till mina små kampare här hemma. Om jag hittar någon djuraffär. Är ju lite nollad fortfarande på den här stan. Hjälper inte ett skit att jag bodde här för 6 år sedan, dom har byggt om sååå mycket.

Nu blir det duschen o sen ut i solen o ner på stan!


Bye!


 

 




@ work again





 

 

Har varit ledig en vecka nu och det kändes lite konstigt att komma tillbaka till jobbet idag. Det händer så mycket i butiken på en vecka. Men känns som jag har rätt bra koll efter dagens arbete.
Började arbetsdagen med utvecklingssamtal inför eventuella fast anställningen. Skönt o få lite feedback.


Nu ska jag iväg och hämta Tyson hos Sara och Jonas. Han har varit där och lekt med Denzo sen igår eftermiddag.
Sen ska vi mysa i soffan och fortsätta på första säsongen av The Hills. Igår blev ca halva säsongn genom plöjd.

Dags att kila!

Tack o adjö. på återseende!




 

 

 

 




Fyller år!

Grattis på mig! Idag blir jag 26 år!

Två dagar kvar





 

 

 

Två dagar kvar, sen blir man 26. Kommer förmodligen inte kännas så mycket annorlunda i kroppen men har förvarnat de på jobbet i alla fall om jag skulle verka en smula förvirrad och dement på jobbet. Så dom är förstående ;)

Sitter och klurar på vad jag ska baka för tårta tills på lördag när folket kommer och fikar. Blir ju smörgås tårta först till lunch då men sen efter det så måste man ju ha en riktigt tårta... eller ja.. jag funderar mellan att göra en sån god gräddtårta med hallon o annat gott på, eller om jag helt enkelt ska ta o köpa daimtårta som jag gjort de senaste åren. Jonna sa att daimtårtorna va "mest jag" eftersom det varit dom nu i så många år. ;P Aja vi får se, skulle ju vara kul att chocka släkt o vänner med att baka en egen liksom :D


Vi har börjat sälja Go Red produkter på jobbet i förmån för hjärt och lungfonden. För kvinnohjärtan. Vi säljer pins, berlocker och armband att hänga berlockerna i. Berlockerna är små hjärtan. Alla butiker som säljer sådana har olika färger för sin butik. Vi på Twilfit har ljusrosa hjärta.
Armbandet var jättefint och jag var inte sen på att köpa det, särskilt när pengarna är till gott ändamål.





Go Red armbandet

 

 

Nu ska jag bege mig hemåt från jobbet. Har varit lunchavbytare idag. Slutade för snart en timme sen men har ätit lite och suttit o bubblat med Jonna i telefonen. Plus uppdaterat här såklart då!

Kvällens aktiviteter är följande: Färga håret, städa från golv till tak, tvätta, hänga tvätt, skotta snö, köra in ved och handla mat. Jösses vad nöjd jag blir om jag är klar till tolv i natt!

Ha det bra gott folk och hoppas ni fick en stunds lite intressant läsning!

 

More to come.

Glöm inte att kila in på närmaste Twilfit och köp Go Red o stöd hjärt och lungforskningen!




RSS 2.0