Nu tänker jag börja igen!


Nu ska jag börja blogga igen.

Vet inte hur länge sedan det var men känner att det är skönt att få skriva. Känner mig mindre stressad då. För att jag skriver av mig och får ut allt hur huvudet som skett under dagen.

Just nu är det frukost dags. Äggröra med färska tomater och ett glas apelsinjuice. Naturligtvis min multivitamintablett för kvinnor också så man har hälsan i behåll.

Försöker bli bättre på att äta frukt och grönt. I två dagar har jag ätit mycket grönsaker och varje dag i en veckas tid har jag ätit en frukt om dagen. Igår blev det fruktsallad. Det va riktigt gott!!

Ska strax bege mig ut på promenad med hundarna i det underbara vädret som denna dag verkar kunna bjuda på.

Hörs säkert lite senare! :)Förstår inte varför....


man inte stiger upp så här tidigt fler morgornar? Visst känner man sig som en levande död, men det är ju bara de första fem minuterna. Sen blir man ju mycket piggare än om man skulle sova till 10 tiden.

Har tvättat 4 maskiner nu. Egentligen skulle jag ha hunnit tvätta 6 maskiner och i princip varit klar men eftersom det är som vanligt med tvättstugan här så är en maskin trasig :/ Så det blir att tvätta fler maskiner istället.
Har kvar att tvätta överkastet och ett par mattor. Sen tror jag att det är klart. Men man vet aldrig. Jag brukar ju kunna lyckas att hitta något mer här hemma att tvätta. Tvättoman. Jag har nån konstig grej för mig, tycker inte om att ha på mig kläder för att jag inte vill smutsa ner dem. Vill att allt ständigt ska vara rent. Men bara för det så menar jag inte att jag hellre springer näck! :P
Niclas säger att jag är konstig ibland. Tror inte han vet om det där om rena kläder syndromet. Ska nog hålla det för mig själv också. Annars kommer han förmodligen tycka att jag är ännu mer puckad ;) Och då kommer frieriet att dröja ytterligare ;)


RSS 2.0