Lite mat på gång

Kom hem från gymet för en stund sedan. Nu lagar jag mat för att fylla på kroppen efter träningen. Det blir kycklingfilé i ugnen,jasminris och sallad med lite gott o blandat i.. Niclas körde armar idag (jag ville inte köra någon styrka utan bara kondition). Efter det körde vi 40 min kondition. Känner mig lite mör i kroppen men ser fram emot morgondagens gympass efter jobbet. Innan jobbet ska jag köra på ben maskinen som vi har här hemma. Åkte förbi ica maxi på vägen hem från gymet och inhandlade grönsaker o tonfisk så jag kan göra tonfisk röror :) här ska kilona rasa!!! :) nu är det dags att äta här så ni får sova så gott så blir det nya inlägg imorgon igen!

Mot gymet om en stund



Nu har Johanna varit här några timmar och fikat. Alltid lika trevligt när hon kommer hit, men det sker för sällan!! Skärpning damen på den fronten!!!

Nu ska jag rasta hundar och packa gymväskan och stoppa nåt i magen. Sen bär det av mot gymet för ett härligt konditionspass!


En tur i skogen



Nu har vi kommit hem efter en tur i skogen. Det va superskönt väder ute! Inte alls kallt så jag klarade mig utan pälsmössan. Har förresten hittat min andra skinnhandske som varit borta! Den låg bakom byrån i hallen. Förstår inte att jag inte letat där tidigare. Ganska uppenbart ställe eftersom hatthyllan är ovanför ^^

Vid två kommer Johanna över hit. Hon var tydligen inte bakis enligt hennes sms. Vi får se hur pigg hon ser ut när hon kommer!

Tog lite bilder igår på tjejerna (saknar fortfarande att ha en system kamera) :(








 

 

Nu plocka lite här hemma innan Johanna kommer!

 

 





Åh vilket väder!


Idag kommer vi att vara ute mycket jag och hundarna! Så fint och mysigt väder! Har hört att det ska vara kallt ute så det är bara på med tjock-jackan och pälsmössan och deras täcken så klarar vi oss nog fint :)

Väntar på mitt kaffe nu, kan det inte vara klart snart? Är jätte kaffesugen. Skulle vilja ha en sån där kaffemaskin med kapslar egentligen. Gud va gott att ha en sån hemma så man kan göra olika sorters kaffe!








Den är väl inte så jättedyr så sparar man ett par månader har vi nog råd med en sån :) Men just nu sparar vi pengar till Niclas tatuering och till Bulgarien resan som vi åker iväg på i Juni. Fy vad jag längtar! Det ska bli jätteskönt att komma iväg med hela familjen. Ja förutom min pappa då. Men honom får vi försöka ta med oss nästa gång vi åker om hans hälsa tillåter det.

Nu bör kaffet vara klart så nu ska jag gå och ta ett glas kaffe och dammsuga hallen under innan vi kilar ut i det fina vädret!


vaknat

Då har man vaknat. Ligger i sängen o drar mig och hundarna sover fortfarande. Det är tyst i resten av lägenheten med så jag gissar på att katterna sover dem med. Idag ska jag få besök av grannfrun Johanna som bor på andra sidan skogsdungen. Får se om hon är bakis idag eller ej, hon sa att hon skulle ut och ta ett par öl. Vi får se om det blev ett par eller om det blev massor! ;) Ligger o funderar på vad man kan laga till lunch senare också. Är sugen på tonfisk röra och ris,det var länge sedan jag åt det. Jag hoppas Niclas orkar följa med till gymet kväll. Han sa imorse när han gick till jobbet att han inte orkade. Trist att gå själv,men orkar han inte så gör han det helt enkelt inte. Måste komma på bra musik att ladda ner i telefonen som jag kan lyssna på på gymet. Ska ju köra kondition. På konditions maskinerna finns det ju alltid en egen tv som man kan välja program på men det är ju inte säkert att det är något bra program. Ska även ge mig ut i förrådet och leta på benmaskinen som står där ute. Nu måste jag kliva upp för nu kurrar magen efter att få frukost!

Pizzan har landat

Nu har pizzan landat i magen. Den blev lyckad. Är helt trött, mätt och seg nu. Ligger på soffan framför tvn och kollar på någon svensk film som handlar om politik. På fyran. Imorgon är jag ledig och än så länge har jag tre saker att göra. Fylla i saker i nya kalendern, få besök av Johanna och åka till gymet. Nu är det en rond med tandborsten och sen djupdyk i sängen!

Den var såååå fin och bra!



Lägenheten som vi kollade på var så bra. Bra planering och jättebra uteplats. Eller ja, två uteplatser! En stor på baksidan och en stor på framsidan :) Den på baksidan var ett stort högt, bra staket runt om. Perfekt för hundarna!
Badrummet var rymligt och i köket fanns det diskmaskin! Lyx! ;)

Så nu får vi se om mannen som bor i den lägenheten bestämmer sig för att vilja ha våran lägenhet istället.
Vi hoppas hoppas hoppas!!

Nu sitter jag och väntar på att Niclas ska komma hem och att han ska höra av sig att han är på väg hem så att jag kan skicka in pizzan som jag gjort i ugnen.

Har en överkelig katt som försöker klättra på mig och på hela datorn! Ibland är det mysigt men ibland kan dom gärna få gå o leka med nåt annat! Tänk om dom kunde vara så här mysiga på nätterna så dom kunde sova istället för att härja runt?

Har diskuterat lite foder idag med Pernilla och det lutar åt att vi ska prova Standardt på hundarna efter att den här Magnussons säcken är klar. Det är så lite fett i den här så voffarna kommer ju vara underviktiga hela tiden då. Denna som de äter nu ligger på 12% fett och den som vi ska testa att köra med från Standardt ligger på 23% fett. Den ligger även på 28% råprotein så det är ju riktigt bra med protein i det också. Det enda som skiljer som är mer av i Magnussons är askan. Men vi får se helt enkelt vilket foder som funkar bäst!

Jag längtar tills man bor i hus så man kan ha en stor frys så att de kan få äta färskfoder istället. Gud va bra de förmodligen kommer att må då om det fodret funkar på dem!!

Nu ska jag skicka in pizzan i ugnen!

Hörs och störs!


Gym och lägenhetsvisning

Nu har jag jobbat klart. Blev en kvart senare som jag fick gå eftersom det var ganska mycket folk och provningar precis vid tre där. Nu ska jag hem,rasta hundar och diska. Sen kommer sambo hem vid 6 tiden. Då ska vi åka och titta på en lägenhet. En trea. Vi har det så trångt nu! Hundarna ska få eget rum ;) Efter det ska vi åka till gymet. Konditionspass är det som gäller idag. Det första på evigheter. Kommer inte orka länge gissar jag på!! Well well vi får se det senare för nu är det dags att kliva av bussen.

fika

Macka med apelsin&fläder marmelad och en kopp vanilj tea till det. Gott!

Uppe med tuppen

Det tog verkligen emot när klockan ringde imorse vid halv åtta. Jag tog mig upp en stund senare och har nog inte vaknat riktigt förrän nyss. Nu sitter jag på bussen mot jobbet. Idag ska jag jobba med Linda och Chriss. Glömde min kalender hemma som jag hade tänkt att fylla i lite saker i på bussen. Tråkigt väder idag. Saknar redan solen som va igår. Drömde inatt att jag tittade på klockan och att den visade klockan tio på kvällen, jag tittade ut och såg att det var ljust ute och jag blev så himla glad för att det började bli vår! Sen vaknar man tillbaka i detta mörker :( Dags att kliva av bussen! In på jobbet nu, hörs lite senare!

kan inte riktigt sova....

Känns verkligen inte som fredag kväll ikväll. Inge fest o stoj i närheten o grannarna håller inte låda. Niclas har redan somnat,likaså hundar,katter och säkerligen sköldpaddorna om jag skulle gå upp o titta. Det är alltså bara jag som är nattugglan här. Tog nyss ett glas mjölk så hoppas att det ska få mig lite sömnigare. Har iofs hört att det ska vara varm mjölk med kall mjölk kan ju vara värt att testa. Varm mjölk med honung i är man ju uppvuxen med. Åh det är så gott! Det ska jag nog ta till frukost imorgon :) Jag undrar vilka jag ska jobba med imorgon, har inte kollat schemat på datorn utan bara schemat på vägg kalendern. Köpte förresten en ny årskalender nyss. Ser fram emot att få fylla den med olika saker och tömma hjärnan på den informationen ;) kanske man kan få plats i skallen för lite annat än bara "viktiga saker" ;D Nehej nu ska jag släcka lampan o försöka mig på att hitta john blund. Så one more time: sov gott kära ni!

Godis!!!


Idag kom Niclas hem med 1 kg godis!! Hur ska detta sluta när jag sitter här hemma o försöker peppa mig att träna och gå ner i vikt? Blir ju inget bra med ett kg godis!! Eller så gör jag helt enkelt så att jag trycker i mig hela det där kilot nu så har jag det överstökat helt enkelt o slipper grubbla på det något mer ;) så har jag lagt på mig hela kilot på en gång innan jag far till gymet nästa gång... Låter som en bättre idé än att sprida ut godiset o bli små fet hela tiden istället ^^

Har nyss varit ute med hundarna på deras kvällsrunda. Innan det tränade vi kontakt övningar med levergodis. Mycket poppis hos båda och det gick ganska bra för båda två.

Nu är det dags att ta en dusch och sedan krypa ner i sängen och sova så att jag orkar kliva upp och ta mig till jobbet imorgon! 07:30 ringer klockan och då hade jag tänkt att kliva upp utan att snooza. Behöver gå en redig morgon runda med hundarna så att det blir lite trötta innan vi far till jobbet. Plus att jag behöver lite morgon motion för fläsket!

Sov gott så hörs vi imorgon när jag vaknat!



Vilken tur!



Vilken tur att jag åt sallad nyss så jag kunde unna mig glass efter ;) inte bra för vikten det här egentligen aja baja! ;)


Sallad



Dags att äta lite, börjar bli lite hungrig nu




Detta är fantastiskt gott!!


God morgon/lunch


Somnade sent inatt för Niclas lovade att skjutsa hem Totte från krogen. Totte hörde av sig vid halv tre så det blev ju inte att man somnade om förrän runt fyra igen.. Lite segt idag men skönt med sovmorgon.

Äter pannkakor till frukost/lunch nu och det känns som att min mage börjar bli bra igen. Har inte ont i den än idag och hoppas på att det förblir så så att man kan åka iväg och träna.

Fint väder det är idag, kommer bli skönt att gå ut o gå med hundarna i solen.
Sen ner på gymet eller till simhallen och inviga nya baddräkten. Får se vad det blir för träning och om det blir träning, om magen håller det onda borta.

Hade tänkt o lägga upp lite bilder på nya baddräkten och lite annat smått o gott som jag handlade när jag var på stan i början av veckan men det verkar vara nåt knasigt med uppladdningsgrejen så jag får göra det senare!

Nu ska vi ut i solen en sväng!







Sovtajm


Nu orkar jag inte vara vaken längre. Har ätit lite grann nu på kvällen när Niclas kom hem från jobbet. Är hur seg som helst nu.
Lite huvudvärk har jag också men det kanske är efter att jag betalat in alla räkningar ;)

Sov gott alla där ute!


Magaluf-abstines


Jag börjar få Magaluf och TreO abstinens. Saknar att sitta på TreO flera dagar i sträck och dricka öl i kupglas....
I sommar ska vi ju åka till Bulgarien, i juni. Tänk va skönt det vore om man kunde ha råd att åka till Magaluf också... om så bara för en weekend!


Trasiga saker



Vad kul det är när man köper saker som går sönder det första de gör! NOT!!! Andra dagen och Sheekys klövjeväska har gått sönder i dragkedjan... Köpte dem ju på Hööks men funderar på att reklamera den och beställa/köpa någon annanstans ifrån. Någon som vet var det finns bra väskor? Pernilla, var hade du köpt din till Chili? Länka mig gärna :)

Nu ska jag plocka ihop räkningarna så vi kan betala in dem när Niclas kommer hem från jobbet. Någon som är sugen på att ta över ett par stycken som har lite extra pengar på kontot som dom inte behöver? ;)


Är så trött!



Kan inte klockan gå lite snabbare framåt så jag får sova och kan inte hundarna gå ut med sig själva och kan inte maten laga sig självt och kan inte duschen duscha mig? Jag är så trött så att jag vill slippa allt det här!!

Bara att ta sig i kragen och ta ut hundarna på ytterligare en runda så att dom får bära lite väskor och jag får lite frisk luft, och därav kanske lite mer energi...



Här får ni ett rätt kul (och obehagligt klipp om man är höjdrädd som mig)
Killen måste antingen ha en skruv lös eller vara helt orädd för att dö

KLIPPET




Fina tjejerna




DIWA








SHEEKY





Visst har dom fått snygga klövjeväskor?

Finns på www.hooks.se om någon mer blir sugen :)



Friskförklarad



När jag var hos kiropraktorn i morse så "friskförklarade" han mig. Eller ja, jag får börja träna och gå ut med hundarna igen. Skönt att få träna och röra på sig ordentligt igen! Imorgon ska jag ta mig in till simhallen och simma några vändor som start på träningen.

Svängde förbi Niclas farfar på vägen hem från stan och hälsade på en stund där. Han uppskattade besöket och jag känner att det tåls att ta på rutin att ta en runda dit!

Nu sitter jag och äter lite yoghurt och dricker en kopp te eftersom jag fryser så mycket!
Ska diska lite när jag är klar med detta och sedan ta ut hundarna med deras klövjeväskor..

Var på stan i förrgår, blev lite inköp så ska lägga upp bilder på detta senare ikväll. Då kommer det bilder på tjejerna och deras klövjeväskor också



kiropraktorn

Sitter på bussen på väg till kiropraktorn. I natt har jag sovit konstigt igen. Igår natt hade jag ju ont i magen, plus att jag drömde att jag hade ont i magen. I natt har jag varit kissnödig hela natten känns det som. Har nog varit upp 4 ggr inatt vad jag kan räkna till och jag har även drömt att jag sprungit o kissat hela tiden. Knäpp kropp jag har! Nu ska jag i alla fall bryta loss ryggen igen o sen träffa Niclas farfar en stund efteråt. Sen får vi se hur kvällen blir,om jag orkar åka in och äta med jobbet. Är fortfarande öm i magen :/

onda dag

Idag har jag legat hemma hela dagen, haft magvärk som kommit och gått. Nu så här på kvällen verkar det som om det äntligen börjar försvinna. Får hoppas det tills imorgon då det är inplanerat kiropraktor på morgonen, träffa niclas farfar vid lunchtid och sedan på kvällen middag med tjejerna på jobbet för att tacka av malin som slutat hos oss. Nu ska jag försöka sova lite. More updates tomorrow! Gonatt!!

önskar er godnatt!

Nu har jag krupit ner i sängen och ser fram emot att få sova. Nybäddat med nytvättade sängkläder och nyduschad. Som grädden på moset är jag jättetrött! Jag kommer nog sova underbart inatt! Sov gott ni allihopa!

starka program på tv

Ikväll har jag kollat två program på tv. Två program som har haft väldigt stark påverkan på mig. Det första var Sofias änglar. Sofia och killarna från roomservice åker hem till famljer som på något sätt haft det jobbigt. Familjen som de var hemma hos ikväll var en familj med mamma,pappa och två barn. Pappan hade fått diagnosen att han har en hjärntumör. Inte vilken som helst utan en neurologisk som inte går att bota. Det går bara att försöka hålla den inaktiv. Läkarna hade gett honom 6 år om jag minns rätt. Det var en klump i magen hela programmet. Den här pappan skulle aldrig få uppleva sina döttrars uppväxt,tonår,student o s v. Fy vad hemskt!!! :( Det andra programmet är "den hemlige miljonären". Att det finns hemlösa det vet vi ju. Men att höra deras historier ger en en tankeställare. Det är en av kanal 5:s bästa idéer när det gäller att göra program. Guldstjärna till alla miljonärer som är med och skänker pengar! Undrar hur den där socialtjänstlagen fungerar egentligen? Skulle inte alla svenska medborgare ha tak över huvudet? Undrar när den frågan blir lika viktig inom politiken som noll tolerans i trafiken. Jag röstar för noll tolerans när det gäller hemlöshet!

starka program på tv

Ikväll har jag kollat två program på tv. Två program som har haft väldigt stark påverkan på mig. Det första var Sofias änglar. Sofia och killarna från roomservice åker hem till famljer som på något sätt haft det jobbigt. Familjen som de var hemma hos ikväll var en familj med mamma,pappa och två barn. Pappan hade fått diagnosen att han har en hjärntumör. Inte vilken som helst utan en neurologisk som inte går att bota. Det går bara att försöka hålla den inaktiv. Läkarna hade gett honom 6 år om jag minns rätt. Det var en klump i magen hela programmet. Den här pappan skulle aldrig få uppleva sina döttrars uppväxt,tonår,student o s v. Fy vad hemskt!!! :( Det andra programmet är "den hemlige miljonären". Att det finns hemlösa det vet vi ju. Men att höra deras historier ger en en tankeställare. Det är en av kanal 5:s bästa idéer när det gäller att göra program. Guldstjärna till alla miljonärer som är med och skänker pengar! Undrar hur den där socialtjänstlagen fungerar egentligen? Skulle inte alla svenska medborgare ha tak över huvudet? Undrar när den frågan blir lika viktig inom politiken som noll tolerans i trafiken. Jag röstar för noll tolerans när det gäller hemlöshet!

testar

Testar att göra ett inlägg via mobilen. Fick det förklarat för mig nyss hur man gör!

Nu kan jag inte skylla på något!



Innan jul så var jag iväg och köpte ett sim-kort på simhallen här. Nyårslöftet. Än så länge har jag kunnat skylla på att jag inte haft någon baddräkt och därför inte varit där. Men nu har jag köpt en idag. Så nu finns det ingenting som jag kan skylla på längre!


Idag har jag varit nere på stan och träffat Linda. Vi hade inte träffats på 7 år så det va skitkul! Vi gick runt och kollade i lite affärer. Kollade mest rea saker. Jag köpte baddräkten som jag skrev om nyss plus ett par cheap monday jeans till Niclas. Dom har STOOOR rea på cheap monday på weekday. 100 kr paret. Snuskigt billigt.
Jag var bra sugen att köpa jag med men nu ska jag ju börja med simningen och gå ner i vikt så då är det ju onödigt att köpa några som sitter bra nu men inte om en månad eller två.
Linda köpe ett par skor. Svarta i mocka imitation med kilklack. SNYGGA!
Hittade ett par mjukisbyxor på BikBoks rea som kostade 99 kr men köpte dem inte. Vill ju betala räkningar och sådant först. Plus ett par leggings på Gina Tricot som jag skulle kunna ha att jobba i. Får se sen när räkningarna är betalda om sakerna finns kvar i butikerna, i så fall är det väl meningen att jag ska ha dom ;)

Just nu har jag ätit ett par smörgåsar och sitter och väntar på att det ska bli dags att gå ut i tvättstugan igen och slänga in det sista i torktumlaren.


Nu är det sista i torktumlaren. Var ute på en promenad med hundarna nyss och dom drar som idioter idag. Vet inte vad det är för fel på dem. Ska ringa Kjell så han kommer tillbaka hit eftersom han har prisgaranti. Sheeky är helt stollig och när hon stollar runt så drar hon med Diwa i stollet. Är helt slut nu.

Niclas har varit iväg och köpte varsin klövje väska till dom så jag hoppas det hjälper dem att bli lite tröttare på promenaderna. De har sjukt mycket energi!

 

Nu ska jag vika in tvätten som redan är klar så att jag slipper ha ett berg att vika sen när resten är klart

Imorgon är det jobb som gäller igen. 10-19 .

 

 

 


Mumsig mat!


Kvällsmaten blev fläskfilégryta med kantareller och potatis till det.

Har varit på trafik skolan på handledarutbildning med Niclas pappa och Niclas brorsa. Det var kul och intressant och jag är jättepeppad inför körkortet nu. Innan hösten är mitt mål. Jag hoppas jag klarar det!

Nu ska vi ta ett bad, äta lite räkor och dricka lite vin o mysa. Sen sovdags och upp o jobba imorgon. Kl.09.00 ska jag vara på plats på jobbet.

Sov gott!


Trafikskolan ikväll



Ska iväg om ett par timmar till trafikskolan och gå en sådan där handledarutbildning med Niclas pappa.
Nu ska jag verkligen komma igång med körkortet. Har haft soppatorsk för länge på det nu!

Om ett par veckor flyttar Alex hit till Uppsala. Ska bli kul! Hoppas han kommer trivas! Nu ska vi bara se till att hitta en dam till honom så han får någon somna med om kvällarna ;)

Är riktigt tränings sugen så jag hoppas att min kiropraktor säger att jag får börja träna snart igen... Jag är så rastlös! Och magen börjar bli lite rundare ;) hahaha!

Nu ska jag ta en dusch,rasta hundar och in mot stan.


Pittbullfisar!!!


Mina hundar är inte bra i magen idag! De håller på att gasa ihjäl oss här hemma. Luktar apa i hela lägenheten!
Nu ligger dom och min älskade sambo på soffan och kollar på two and a half men. Niclas kollar och dom sover. Sheeky snarkar som en gris som vanligt ;)

Igår bokade vi resan som vi ska iväg på med mina fosterföräldrar och alla mina fostersyskon. Det ska bli så himla kul o mysigt att åka iväg. Jag och Niclas och hela familjen ska åka.
Bulgarien, Sunny Beach.
Har aldrig varit där så det ska bli kul att åka dit.
Vi tog all inclusive så man slipper tänka på mat o drick pengar och det blev inte alls dyrt. 5600 kr per person med transfer till o från flyget.
Jag LÄNGTAR!!!!!

Idag är hundarna väldigt trötta idag. De har varit ute på långpromenad med husse och sedan har det varit träning med aktiveringsbrädan med husse i vardagsrummet och träning i lydnad med klicker ute i köket med mig.
Testade att använda tub med mjukost med baconsmak som belöning idag. Gissa om det var populärt! ;)

Nu är det dusch och sängdags! Imorgon är det sista dagen hemma att kurera sig från förkylningen så det blir VILA hela dagen här!

Sov gott allihopa!


Förkylning och hjärngympa för hundarna




Är hemma och är förkyld. Fjärde dagen på förkylningen och KANSKE liiiite smått håller den på att ge med sig?! Däremot har hostan blivit värre så sov ap-dåligt inatt och imorse.

Har gått med hundarna en kortare runda. Vill inte dra i mig för mycket kall luft nu när jag är sjuk ju. Så jag tänkte ta o aktivera dom här inne med lite vanliga lydnadsövningar idag.

Niclas köpte hem en tub med bacon ost som jag ska ha som belöning o dutta till dom i munnen med när dom är duktiga :)

Ska lägga mig på soffan en stund nu och kolla lite på hundcoachen. Sen blir det sitt o ligg en stund med hundarna.

Höres senare!


RSS 2.0