Vikten går neråt



Vägde mig igår kväll och vågen visade att min strikta mat och min träning har gett resultat. Vägde in mig på 69 kg för två veckor sen och igår visade vågen 66.9 kg. Visst det är inte mycket men det är en bra början! Jag känner mig jättenöjd. Det kan tänkas att jag hinner komma i sommarformen innan vi ska åka till Bulgarien andra veckan i juni. Det vore ju underbart!

Nu sitter jag på jobbet och har min sista jobb dag innan jag åker på semester i 9 dagar till Magaluf. På tisdag så flyger jag, Niclas, Anton, Moa och lilla Maya ner och hälsar på ö-borna. Vi ska bo på Vista Sol. Fick tag på billiga lägenheter där. 2500 kr för en lägenhet i 9 dagar.

Nu är lunchen slut så jag ska plocka lite på lagret innan jag går upp i butiken igen.

Ha en fortsatt bra eftermiddag!


 


Veterinärsbesök, juvederm-injektion och personalmöte



Dagen har bestått av att fara hit och dit på olika ställen.

Vi började morgonen med att åka till veterinären i Grillby för att kastrera katterna och öronmärka dem och ge Whiskey sin vaccination. Det visade sig att Tequila hade missbildning på livmodern så hon hade bara en halv livmoder samt att det inte gick att hitta äggstocken. Risken finns då nu att hon kan löpa i alla fall men hon kan inte få kattungar. Hon var väldigt trött efter narkosen och sov länge här hemma. Hon försökte resa sig och gå runt en del men det resulterade i att rumpan tippade ner och hon somnade sittandes. Whiskey i sin tur som bara fått lugnande och lokalbedövning, han kvicknade till mycket fortare. Nu verkar båda må bra och har ätit kvällsmat. Efter besöket åkte vi hem igen. 


Var hemma ett tag och tog det lugnt. Niclas åkte till jobbet vid ett och jag slöade hemma eftersom jag sovit dåligt natten till idag. 

 
Vid tre tiden åkte jag in till stan för att träffa Linda. Sen begav vi oss till Art Clinic . Där hade vi bokat tid för att göra juvederm injektioner i läpparna. Så nu sitter jag här med min första läppförstorning och jag är JÄTTENÖJD! Nu vill jag bara att svullnaden ska gå ner så att man kan få se det "egentliga" resultatet. Hoppas det har gått ner lite tills imorgon när jag vaknat :) 


Jag åkte sedan hem och rastade doggs innan det var dags för personalmöte på jobbet. Mötet gick bra och vi hade trevligt. Kerstin hade gjort köttfärspaj som hon bjöd på. Jättegod! Hon hade haft i lök och soltorkade tomater i pajen. Till det var det en jättegod sallad med en creme fraiche dressing. 

Imorgon ska  jag och Sofia åka till Eskilstuna till pappa en sväng och hjälpa honom att leta efter hans katt som sprungit bort. Eller antagligen trillat ner från balkongen. Pappa som är sjuk har ju svårt att gå runt huset och leta efter henne så vi ska åka och hjälpa honom. Jag hoppas verkligen att vi hittar henne välbehållen. Det vore så hemskt om hon skulle ha slagit sig eller skadat sig så att hon inte överlevt! Som tur är har ju pappa försäkring på henne om det är så att vi skulle hitta henne någonstans och hon har skadat sig. 
Vi håller alla tummar och tassar att allt går bra!!

Nu ska jag runda av och ta mig en dusch. As usual gnugga håret med silvershampot och hoppas på att jag blir blondare någon gång :) 

Nighty dudes!



 


Blond, blondare.....


Johanna har varit här och slängt i en blekning till i mitt hår. Det blev okej men ett snäpp ljusare vill jag ha det så det blir en uppljusning i slutet av veckan igen. Sen får det räcka om mitt hår ska sitta kvar på huvudet. Får köra stenhårt med silver schampot.
Efter färgningen av håret bjöd vi Johanna på mat som tack för hjälpen. Testade att göra en ny sås. Milda mini mat grädde, blåvit mögel ost och lite buljong. Det var hur gott so helst till helstekt fläskfilé och ris. Det har hänt liiiite saker på vågen sen jag började äta nyttigt. Mer säger jag inte nu.


Imorgon ska jag och Linda iväg på en rolig sak kl. 16. Jag återkommer med vad det är när vi varit där och fixat o donat ;)  Efter att vi varit där ska jag försöka skynda mig hem och gå ut med hundarna och sedan tillbaka till stan för att gå på personalmöte.

På onsdag ska jag ner till Stockholm för att se Calvin Kleins nya kollektion. Det ska bli riktigt kul.

Min bikini som skulle komma till butik efter att vi varit i spanien ska tydligen levereras till butik imorgon redan. Jag får en ny bikini innan vi åker!!! :D som jag har längtat!!!

Vi har även bokat hotell för ett par dagar sedan. Blev en lägenhet på lägenhetshotellet Vista Sol. 2500 kr för 2 personer i 9 dagar. Det är ju inte så att man klagar direkt!

Imorgon bär det av till veterinären med Tequila och Whiskey. De ska steriliseras och kasteras. Samt öronmärkas och Whiskey ska vaccineras. Så vi ska upp tidigt fast det egentligen är ledigt och sovmorgon. Men men, det måste göras innan det blir kissebäbisar här hemma ;)


Nu ska hundarna rastas och jag ska skrubba håret med silver schampo o hoppas på att bli blondare :)

Nighty Nigthy Dudes!








åh så jobbigt!

Nu är jag så mätt så att jag inte orkar röra mig känns det som. Åh vad jobbigt! Måste ju ut med hundarna på deras kvällsrunda. Jag åt inte ens mycket men ändå blev jag supermätt. Skulle behöva träna imorgon innan jobbet. Får se om jag orkar det. Eller ja, jag måste orka det! Kardio som vanligt naturligtvis. Nu måste jag ut innan jag somnar här inne! Sen blir det sovdags. Natti natt gott folk!

Sååå sugen på saker


Börjar få lite kolhydrats sug nu... jobbigt när man drar ner på sånt och äter mer protein och mindre sånt. Är så där sugen så att jag går och tittar i kylen hela tiden.
Tur att kycklingen är i ugnen och att såsen redan är gjord så att man snart kan äta. Bara att vänta på att kycklingen blir klar.

Pratade med pappa nyss i telefonen och hans ena katt är försvunnen sen idag :/ hon är ju innekatt och nu har han inte hittat henne i lägenheten på hela dagen. Han har varit ute och letat eftersom balkongdörren stått öppen. Han har skakat med maten ute men utan resultat. Hon brukar alltid gå ut på balkongen och kunna sitta där o spana men har aldrig försvunnit. Hoppas hon inte trillat och slagit sig :( Hon löper ju just nu, så man får väl hoppas att det är hankatts begäret som fått henne att dra iväg en sväng, så att hon kommer hem inom några dagar. Pappa ska ut och leta efter henne igen imorgon. Tycker synd om pappa eftersom han är dålig så han inte kan gå omkring ordentligt där i skogen bakom huset. Jag skulle vilja vara där och hjälpa honom. Om någon vänlig själ ser detta o vill hjälpa honom att leta så säg till! Hjälpen tas tacksamt emot! Nu ska jag gå och spana på maten o se hur det går för den att bli färdig...

More later!



En tur till affären


Ska snart bli upphämtad av Niclas. Han har varit iväg på bandymatchen och vi ska svänga bort till maxi och handla det som behövs till såsen. Jag har fortfarande inte bestämt mig än vilken sås det ska bli! Curry eller salsa sås. Jag tror det lutar åt salsa såsen...

Såg ett billigt erbjudande på Artclinic på juvederm, jag blev riktigt sugen på att göra den där fyllnaden i överläppen som jag alltid drömt om! Måste kolla ekonomin först och prata med Niclas eftersom vi är två om ekonomin... Men jag hoppas att det räcker i pengapåsen! :) :) :)


Nu blir det utgång... med doggsen! ;)



Ska rasta hundarna och börja förbereda maten. Ikväll blir det kyckling och ris. Sen har jag hittat recept på goda såser så måste bestämma mig för en som jag ska laga till. Det kan bli en currysås till, eller så blir det en med kvarg och salsa kanske.. Åh så svårt det blev då!

Ut med hundarna så kanske jag kan bestämma mig medans jag är ute med dem.


later dudes!!



Full rulle på städningen


Nu är det full rulle på städningen hemma. Disken är diskad, i alla fall halva. Får inte plats med så mycket i vårt diskställ. Diskmaskin vore nåt ;) fast fasiken vad lat man skulle bli då!

Skulle åkt och solat hemma hos Niclas föräldrar ikväll egentligen men hans mamma är sjuk så hon orkade inte med besök idag. Niclas och hans pappa sticker o kollar på bandy ikväll. Själv vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Undrar om man skulle våga färga håret själv? Jag vill ju verkligen bli riktigt ljusblond nu! Eller så väntar jag tills imorgon när Johanna har lovat att hjälpa mig. Så kanske man inte blir helt randig i håret ;)

Nu måste jag äta något för magen börjar kurra.

Later dudes!



Frukost tajm


Jag har bytt ut lite av mina frukost saker också så här i samband med träningen. Istället för fruktyoghurt äter jag kvarg blandat med lite light saft. Kvargen är nästan fettfri och lighten är ju mindre socker. Plus att kvargen innehåller mer protein. Till det äter jag ägg. För er som är sugna på något gott och lite sött, blanda 250 gr kvarg med en skvätt light saft. Det blir så gott! Nästan som en efterrätt.












Kör kvargen från Lidl då det är billigast där. 500gr kostar 9.90. Vi jämförde med willys och där kostade det ca 8 kr för 250 gr.  Blir ju rätt dyrt om man äter det i längden ju. Det går ju ändå ca 500 gr på 1-2 dagar. Beroende på om jag äter det både till frukost och kvällsmål eller bara som frukost.


Idag är vi lediga båda två. Niclas sitter och kollar på en Iron Maiden spelning nu och jag ska diska snart. Sen hade jag tänkt att ta mig ut i förrådet och rota lite och kanske åka och slänga lite på tippen idag. Vi har FÖÖÖÖR mycket saker. Vi ska boka in en dag för att hyra ett släp så ska vi köra bort både våra saker och Johanna och Davids saker från deras förråd, sånt som tar mest plats. Vi skulle nog egentligen kunna tömma nästan hela vårat förråd. Typ behålla julsakerna och sommardäcken i förrådet typ!

Nu ska jag röra på mig från datorn en stund.. Blir mer uppdatering senare

Later dudes!





Fler besökare?



Idag har jag inte hunnit med mer än två inlägg men jag har redan mer besökare än jag brukar. Undrar hur det kommer sig? Kul är det i alla fall att man kan roa någon :)

Imorse skrev jag ju att jag kom upp till gymet. Det gick bra sedan att köra på gymet. Körde kardio. Löpbandet med blandad powerwalk och löp. 200 kcal utan lutning och blandning mellan 6.5km/h till 10km/h i 4 km. Kände mig riktigt nöjd när jag gick därifrån. På jobbet rullade det på som sjutton idag eftersom vi har strumpkampanjen. Trodde att det skulle vara lugnare med tanke på att det är helgen innan lön men det var i alla fall full rulle!

Efter jobbet kom Niclas och hämtade mig. Så åkte vi en tur till gymet igen och denna gången blev det kardioträning på crosstrainer. 1.5 km och 200 kcal brända. Dagens sammanfattning blir då 400 kcal och 5.5 km i sträcka. Nöjd!!

Efter gymet åkte vi förbi Willys och handlade lite saker till kvällens middag som blev tacos. Jag var duktig och höll mig borta från brödet och åt bara grönsaker och köttfärsen. Med salsa och gräddfil naturligtvis :)
Efter maten blev det lite soffhäng när maten skulle landa i magen.
En kort stund därefter dök Onepiece-twinsen Fia och Elina upp för att umgås. De har gjort fjällen osäkert en vecka nu och har precis kommit hem. Rehab för båda? Det kan nog behövas med tanke på bilderna som postats under veckan ;)
Med lite tillåtelse från twinsen kan jag slänga upp någon här nån dag så förstår ni vad jag menar!

Nu ska jag äta min dagliga apelsin och sen ska jag gå och sova. Den där kvällsapelsinen börjar sätta sig som en rutin för mig och nu kände jag att suget kom igen.

Ska försöka åka och sola en sväng imorgon så man kan bättra på den påbörjade brännan. På måndag blir det blondare i håret. Jag längtar! Wiiie!!!

Sov gott alla så hörs vi imorgon bitti igen!

Ledig dag imorgon så då blir det garanterat uppdateringar.


Jag kom upp!!!

Jag känner mig grym nu. Grymt stolt över mig själv. Jag tog mig verkligen upp och är på väg till gymet nu innan jobbet. Inatt vaknade jag och var jättetrött, kändes som jag sovit dåligt första delen av natten, men nu känner jag mig pigg! Kan inte bussen köra snabbare så att jag får komma fram snart? :) Efter gymet jobbar jag fem timmar med Sara och Chris. Efter det är det gymet igen som gäller. Dubbelpass idag med andra ord. Kardio båda gångerna. Jag ska pressa ner mig i vikt nu, minskat på portionerna när jag äter också. Dag 3 idaf utan sötsaker. All pepp to me! Hoppas på en tur förbi Lidl imorgon så man kan köpa en platta kvarg. Nu är bussen framme! Let's ös!

ÄNTLIGEN!!!!!!



Äntligen så fungerar våran dator igen efter att ha blivit sjuk av virus. Sambo har fixat och trixat så nu ska det funka igen. Bloggen är igång igen med andra ord! Wohoo! :)

Så om vi drar en snabb uppdatering nu då så fortsätter vi sedan härifrån. Igår vad vi på gymet och körde kardio. Löpbandet är min bästa vän nu fram tills bikinisäsongen. Har vägt in min och jag vägde in mig igår på 68 kg. Jag ska ner till 55 kg. Det kommer nog inte att hinnas helt tills sommaren men en bra bit på väg hoppas jag. Har inte bestämt mig än hur ofta jag ska väga mig men det blir antingen med 14 dagars mellanrum eller 30 dagars mellan rum.
Igår körde jag crosstrainer 110 kcal och 1 km. Därefter löpbandet 150 kcal och 3 km. Totalt alltså 4 km och 260 kcal.
Idag körde jag bara löpbandet och det blev 4 km idag med men 200 kcal istället. Var för trött efter jobbet men ville inte hoppa över träningen helt. Kände att 200 kcal är ju bättre än inget alls.
Efter gymet åkte vi och köpte sushi. Blev en 6 bitars med lax och räkor för mig. Det är ju så gott! Tycker dock att oftast blir för mycket ris så då äter jag bara riset från hälften av bitarna och sen fisken på alla bitar.

Läste lite på Fredrik Steens nya blogg som han skriver via Agria. Han hade skrivit ett inlägg om hundar som slåss och om det betyder att de inte är friska, och om friska hundar inte slåss (vilket fallet inte är naturligtvis) Men jag kommenterade inlägget som jag tyckte var bra och då kom jag att tänka på detta med resursförsvar. Frågade om han kunde ta upp det i något inlägg som han skulle skriva. Nästa gång jag loggade in på hans blogg hade han skrivit ett inlägg om detta :) Glad man blir då!

Vissa bloggar som man kommenterar känns ju inte ens som att bloggskrivaren läser. Sånt här så som han gjorde gör ju att man blir glad och märker att kommentarerna verkligen läses! :)

Nu ska jag rasta hundarna innan sovdags, ta en dusch med mitt nya silver schampo och balsam från Toni&Guy.
Just ja, jag är ju blond igen! :)


Så här ser det ut i barret nu för tiden









Ska lägga i en uppljusning till på måndag men vad tycks hittills? :)



Två dagar kvar till födelsedagen



Det är två dagar kvar tills jag fyller år. Men gästerna kommer redan imorgon. Pappa ska vi hämta från Eskilstuna och sen kommer ju Niclas släkt på besök imorgon kväll.

Vi har haft Alex och Micke på besök en sväng här ikväll. Det har ätits hemmagjorda hamburgare och spelats Guitar Hero Rockband. Vi har även spelat på mobilerna på en ny app som är skitrolig! Akinator. Rekommenderas att tankas ner!

Nu ska jag duscha och sedan ska jag gå o sova. Imorgon: besök på vårdcentralen och kolla upp mitt eksem. Sedan hem och baka baka baka!!! Jag tror jag ska göra mocka rutor om vi har tillräckligt med florsocker hemma. Eller så får jag väl röra på arslet o gå o handla? Måste nog ändå handla kokos till det så...

Men nu får det vara nog för idag!

Nighty Nighty Dudes!


PMS humör... Jag hatart!



Precis nu för en stund sedan så kom mitt pms humör. Gud vad jag inte har längtat efter det... Suck! Ska nog ta o köpa hem sån där hälsokost medicin som hjälper mot humöret igen. Åt ju sån förut så skadar ju inte att försöka igen. Mupp-humör!

Har suttit o kollat på The Hills, säsong 5. Eller en skiva av säsongen. Skulle verkligen vilja träffa de där som är med i The Hills någon gång....

Nu ska jag leta upp något att äta o försöka bli av med mitt dåliga humör innan Niclas kommer hem så han slipper stå ut med det!


Mr.Sick gick sin väg men återvände ganska snabbt!


Som jag skrev för någon vecka sedan eller två så hade jag beök av Mr.Sick och hans vän kräksjukan. Bev ju frisk och var åter på jobbet en vecka. Nu har jag åter igen besök av Mr.Sick men denna gången tog han med sig sin vän Snor och Halsont.
Jag ska ju inte klaga egentligen för jag är ju hellre förkyld än att jag ligger och spyr som en dåre! Nu kan ja ju i alla fall äta. Om än utan att jag känner någon smak, men jag får i alla fall i mig näring.

Hittade precis en bild som Löken laddat upp. Bild på rökt lax. Vilken tur att vi har det i kylen. Jag ska gå o ta mig en bit ;) mumsens!
Kolla gärna in Lökens hemsida, finns fantastiskt goda saker där!
Lökens

Och nu pratar jag med Jari på msn och han säger att han o Fia ska till Olearys o äta senare. Då blev man ju ännu mer sugen på chicken wings med blue cheese dip! Fick ett otroligt sug efter det! Var redan sugen på det när jag vaknade imorse men suget hade nästan försvunnit, o så kommer han o säger att dom ska dit! Rackarns nu blev jag sugen igen!

Sambo är på jobbet. Även han är kidnappad av Mr.Sick som har sina vänner Snor och Halsont med sig.
Tänk att vi aldrig är fiska här hemma känns det som! Vi får hoppas att vi är friska när vi ska åka till Spanien i slutet av mars i alla fall.

På lördag fyller jag 27. Tre år kvar till 30. Här går det undan! Och inte fan blir man smalare eller vackrare som jag trodde när jag var lite. Man blir vackrare med åren hörde jag nån som sa. Hade jag varit där nu där jag var då så kunde jag ju faktiskt tala om för dem att de som sagt det till den personen, den lurades bara! ;)

Nu ska jag gå och hämta lite lax o smaska i mig!

Later dudes!



RSS 2.0