Första dagen på hungriga veckan

Vaknade imorse, vi dhalv fem, kika på David, han sov som en stock.Min mage vråååålade o upplyste mig om att  jag var hungrig. Gå upp o ät tänkte ja för en snabb sekund.Kom sedan på att jag måste ju fasta nu i tre dagar för att kunna göra min njur röntgen på onsdag ju :(  hur ska ja orka?? undrar om ja glömmer bort att jag måste fasta och råkar äta? det är ju ändå ett vardagsbehov som går på rutin när man känner sig hungrig, då tar man en matbit. Jag har t o m drömt ett par nätter att jag befunnit mig i dne här fastande perioden och sedan kommit på mig själv med att äta mat! Mardrömmar!!

Så nu sitter jag iaf hemma hos min man David. Han jobbar o sliter som vanligt, jobbar på ordentligt tror ja för inge svar på sms som ja skickat till han :P Måste ner på stan o gå till banken för att ordna så dom stänger av några autogiron som jag inte längre ska ha. Har blivit fel så mitt gymkort dras tre gånger varje månad istället för en gång. Inte konstigt att pengarna försvinner fort från kontot ;P Sen vidare till apoteket och hämta lite saker ja måste dricka inför röntgendagen.

Gårdagen var trist och jag låg mest på soffan hela dagen från tolv ca. Levde på ipren och vatten. Eller iofs så kom Sanna över en sväng vid ett och vi åt pizza och hamburgare. Kollade lite på en dvd film jag lånat också. Sen kom pappa och lämnade Diwa. Hon har varit hos honom sen lördagen. Efter det var det bara att fortsätta ligga på soffan. Vid sjutiden begav jag mig in i duschen och efter det var det dags för promenix med Diwa.

När jag kom ut från min port upptäckte jag att det stod fyra polisbilar och spärade av hela min gata ner till stan. Grannen Erika ringde och skvallrade dirkt "skottlossning i nyfors någonstans"  jaha ja. Skickade sms till Alex och berättade vad som hänt och fick till svar "En vanlig dag i Eskilstuna..." haha så sant så sant!! :)

Gick och mötte mannen min Mr David. Lämnade Diwa hemma och gav oss ner till Ica för att köpa lite kvällsmat och matlåda till honom. Blev toast till kvällsmat.Köpte varsin stuvning som vi ksulle ha på. Han med svamp och jag nån västkust smak.Dom var väl sådär och vi kom väl fram till att orginal med skinka,senap och ost är en stående favorit :)

Hade ett roligt sms från alex när jag vakande imorse "du heter satelit patient på min mobil... har du somnat än?"  skickade han tydligen igår kväll. Jag och david kraschade redan kl.21 o sov som grisar...
Okey så förklaringen till det där sms:et då... Jag låg inne på sjukhuset för ca en månad sen för mina njurar. Skulle ha legat på avdelningen som heter kirurgen men det var fullt där så jag fick ligga på ortopeden sitället. Inom sjukhuset kallar man då den patienten som ligger på en avdelningen men tillhör en annan avdelning för "satelit patient". så nytt nam för mig då :P

Sitter och funderar på om jag ska köpa grönsaksbuljong eller köttbuljong att dricka. Får inta klara drycker samt juice utan fruktkött. Saftsoppa måste jag handla. Det är jag faktiskt lite sugen på t o m :D nej nu fryser jag så mycket om händerna så nu ska jag avsluta det här. dag so uträtta lite bankärenden och sånt. Sen hem o kolla på tv tills jag ska hämta Diwa på dagis. Hoppas på att få kramas med David senare ;)

Dagens citat:

Jag önskar att jag hade ekonomin
så att jag hade råd med min nuvarande levnadstandard..

Uppdatering

Jag är riktigt dålig på det här med uppdatering av min blogg. Sitter hemma hos David nu och han sprlar tv-spel, inte så ovanligt ;) Ska ner till Sanna på hennes lunch sen och prata lite skit med henne, Måste uppdateras där med :) Sen blir det träna och sen åka till Torshälla och hälsa på en bekant till pappa som fyller 95 år. Herregud tänk om man skulle bli så gammal :) och utan krämpor och sånt, hon tanten vi ska till är pigg o kry o man skulle inte uppfatta henne som 95 år inte. Det enda man kan ana lite ålder på är väl att hon ser lite dåligt, men va fan det gör ju jag mde och jag är ju snart 25 så det spelar väl inte roll :P

Lilltjejen Diwa har börjat på dagis och det fungerar jättebra. Hon delar rum med en rottis hane på ett år och hon är så lugn när hon kommre hem på kvällarna,ligger o sover ända tills vi ska gå o lägga osss för natten.Är knappt så hon vill följa med ut på kvällspromenaden :D

Nu har jag uppdaterat lite aif så nöj er så länge folk men ska försöka uppdatera lite snabbare näste gång :)

Tjejfest på fredag och Stockholm lördag. Fullt ös helgen ut :)

Take care!

Funderingar...Jag brukade äta massvis av naturlig mat tills jag insåg att de flesta människor dör av naturliga orsaker.
Ta aldrig för seriöst på livet. Ingen överlever i alla fall.
Trädgårdsregel: När du rensar ogräs och du verkligen vill veta om det är ett ogräs och inte en värdefull växt, dra i den. Om den lossnar lätt är det en värdefull växt.


Det enklaste sättet att hitta något du tappat bort hemma är att köpa en ny.


Har du tänkt på att nu när 'alla' har en videokamera är det ingen som pratar om att han eller hon har sett ett UFO.


På 60-talet tog folk LSD och liknande för att göra världen knäpp. Nu när världen är knäpp tar folk Prozac för att göra världen normal.


Hur kan det komma sig att en enda liten oförsiktig tändsticka kan starta en stor skogsbrand när det krävs en hel jäkla ask tändstickor för att tända en lägereld?


Vem var den första person som tittade på en ko och sa: 'Jag tror att jag ska klämma på de här dinglande sakerna och dricka vad som kommer ut ur dem?'


Vem var den första person som sa: 'Ser du den där hönan? Jag ska äta nästa sak som kommer ut ur hennes rumpa.'


Varför lämnar din gyn-läkare alltid rummet när du ska klä av dig om han ändå ska se dig naken sen?


Fungerar Alfabetsoppa även för analfabeter?
Varför fastnar inte limmet på insidan av flaskan?

RSS 2.0