Tisdag, städa och fika

Nu är jag klar på jobbet, Ska bege mig hemåt och göra en stor insats i röran hemma. Blir diska och städa från golv till tak. Har jobbat så mycket senaste tiden så jag har inte hunnit städa någonting. Känns som man varit hemma o sovit, ätit och sen dragit iväg till nästa jobb.

Efter städningen blir det en dusch och senare kommer Keijo och fikar senare ikväll. Ska kanske ta oss ner på stan och kolla lite på Å-festen om det händer något kul. Björn Rosenström ska tydligen spela vid tio men han är inte rikigt någon jag skulle betala för att få gå o kolla på. Så blir väl gå runt o bara kika istället.

Nu är det fyra dagar kvar till Dominiques stora dag. Fredagen ska vi göra iordning i festlokalen med lite sånt krimskrams som är fint o ha :)

Imorgon ser det ut att bli fest hemma hos mig. Länge sedan jag festade så det ska bli riktigt skoj! :D

Nej nu måste jag röra mitt feta arsel från kontors stolen och ta mig hem till djuren&Co.

More update 2morrow

Later dudes!


Lunch


 
Sitter på Twilfit nu och har min lunchrast. Blev att hämta lite mat från Spicy Hot. billigt eftersom lunchen bara kostar 55 kr där och det är så mycket så att det räcker till två dagars lunch ;)
Helgen har bestått av mest jobb.
Fredag Underbar 21-03
Lördag Twilfit 12-15
Lördag Time Out 17-03
Söndag Time Out 21-03

Och nu är man back on track på vardags jobbet igen.

Nästa helg bär det av till Kloster kyrka och gå på bröllop för Dominique. Köpte en gammelrosa klänning på Monki i fredags som jag ska ha då. 100 kr fick jag betala för den eftersom det var 75% rea. Kap!!
Nu måste jag bara hitta ett par snygga skor till och inhandla lite alkohol :P

Jobbar med Emelie och Lena idag. Har inte jobbat med någon av dom förut eftersom Lena har varit på semester och Emelie jobbar extra. Men det rullar på och jag trivs som vanligt här ;)

Undrar om man ska ta sig en glass nu efter maten o vara lite onyttig ;)

So long gott folk!RSS 2.0