Kvällsbloggen





 

 

Nu är det alldeles strax dags att bege sig hem mot Gimo. Ska bara packa lite saker och åka förbi hos David&Johanna och hämta Tysons tratt som blev kvarglömd där tidigare idag.
David har varit här en sväng idag och hälsat på eftersom Johanna var iväg på möte och Niclas var och jobbade. Så vi satt och kollade på lite klipp på youtube. Pratade partybåtar och Magaluf och han åt kebab. Skräpmats dag idag enligt han eller hur han nu uttryckte sig :)

Måste få bukt med Tysons kissa inne problem. Han gör det inte för att han vill markera revir eller nåt sånt. Han gör det mest när det kommer folk så han blir jätteglad och inte kan hålla sig eller ibland verkar det som att han bara helt enkelt inte kan hålla sig fast man varit ute med honom. Ställer man fram en skål med vatten så dricker han tills den är slut. Precis som ett barn som får dricka. Ger man honom mer så dricker han ännu mer.
Är det någon som läser detta o har nåt tips på vad man kan testa för o få stopp på det så hojta gärna till!

För övrigt så trodde man att våren var på väg igår. Tittar man ut nu så känns det väl inte direkt så när man ser snön som blåser för full karutta utanför fönstret! Visst ja älskar snön men den kan väl bestämma sig om den ska stanna eller försvinna?

Nu är det dags att packa ihop och åka hemåt.


21 dagar kvar


Gonatt!




 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0