Sååå sugen på saker


Börjar få lite kolhydrats sug nu... jobbigt när man drar ner på sånt och äter mer protein och mindre sånt. Är så där sugen så att jag går och tittar i kylen hela tiden.
Tur att kycklingen är i ugnen och att såsen redan är gjord så att man snart kan äta. Bara att vänta på att kycklingen blir klar.

Pratade med pappa nyss i telefonen och hans ena katt är försvunnen sen idag :/ hon är ju innekatt och nu har han inte hittat henne i lägenheten på hela dagen. Han har varit ute och letat eftersom balkongdörren stått öppen. Han har skakat med maten ute men utan resultat. Hon brukar alltid gå ut på balkongen och kunna sitta där o spana men har aldrig försvunnit. Hoppas hon inte trillat och slagit sig :( Hon löper ju just nu, så man får väl hoppas att det är hankatts begäret som fått henne att dra iväg en sväng, så att hon kommer hem inom några dagar. Pappa ska ut och leta efter henne igen imorgon. Tycker synd om pappa eftersom han är dålig så han inte kan gå omkring ordentligt där i skogen bakom huset. Jag skulle vilja vara där och hjälpa honom. Om någon vänlig själ ser detta o vill hjälpa honom att leta så säg till! Hjälpen tas tacksamt emot! Nu ska jag gå och spana på maten o se hur det går för den att bli färdig...

More later!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0